Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Madinette

Polecane posty

Gość gość

Witam, Od razu przepraszam, jeżeli ten temat już był co prawda nic nie znalazłam. Mam do was pytanie. Czy któraś z was brała tabletki Madinette? Lekarz przepisał mi te tabletki w związku z problemem z hormonami ( za wysoka ilość męskich). Mam obecnie straszny problem z cerą wręcz tragiczny i zastanawiam się czy faktycznie może mi pomóc. Na innych forach przeczytałam pozytywne opinie na temat tych tabletek ale najczęściej są to wypowiedzi sprzed 2,3 lat. Czy możecie coś na ten temat powiedzieć. Będę wdzięczna...

Gość Pyskata90
Stosowałam Madinette przez 5 miesięcy co prawda cera ładna nawet bardzo ale moje samopoczucie było fatalne, wahania nastoju, nudności,bóle głowy i ogólne rozdrażnienie. Ale na Cibie może działać jak najbardziej pozytywnie. Najlepiej zacznij stosować to się przekonasz ;)

Gość gość
Sprzedam jeden x21 szt. cena 30zł z przesyłka. do negocjacji. Informacje na maila: madzia_roza@wp.pl

Gość gość
czy chce któraś z was kupic Madinette (bez 3 tabletek)? Zaczełam je brac lecz juz po 3 dniach bardzo zle się czulam i niestety nie mogę wiecej. Jesli ktoras z was zgubila opakowanie lub potrzebuje kilku dodatkowych tabletek napiszcie komentarz a ja podam swojego maila :)

Gość gość
jak można sprzedawać niepełne opakowanie,chore; ja brałam na poprawę cery ale niestety było jeszcze gorzej,podobnie przy asubtelli,teraz biorę logest i narazie obserwuję

Gość gość
gosciu niektórzy wola mieć dodatkowe opakowanie zeby na przykład w przypadku biegunki albo wymiotow mogli wziąć jeszcze jedna tabletkę w razie gdyby ta zwymiotowana sie nie wchlonela