Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość właśnie UPADŁ MIT

osoby z wyższym wykształceniem częściej popierają PIS

Polecane posty

Gość gość
Twardy elektorat PIS wynosi w Polsce 30% z głosujących Polaków, czyli ponad 5 mln ludzi, należy przekonać tych nieprzekonanych którzy nie chodzą na wybory bo z tych którzy głosują na inne partie można wyciągnąć max. 5%, ponieważ za dużo jest tam lewaków i liberałów!

Gość gość
po co wskazywać czegoś czego nie ma? to zajęcie dla głupich.

Gość gość
Żeby rządzić samodzielnie będzie trzeba ok. 43-45% głosów

Gość gość
ale się Edek skompromitował. czarno na białym tu jest x y z 30.10.13 [zgłoś do usunięcia] gość podpisywał min. Jasiński. z pisu. s 30.10.13 [zgłoś do usunięcia] Marquiss umowe podpisywał Pawlak w 2010 r. a nie żaden Jasiński wypierrdalaj Shatyn z tymi bezczelnymi kłamstwami, łżesz w żywe oczy sk*****elu s 30.10.13 [zgłoś do usunięcia] gość Pawlak podpisywał kontynuacje tej umowy a nie umowę. s 30.10.13 [zgłoś do usunięcia] Marquiss ...."przedłużenie obowiązywania umowy gazowej..."

Gość gość
Ale teraz "wyższe wykształcenie" może mieć każdy więc o czym rozmawiamy? :)

Gość gość
tak, tak. zwłaszcza te radiomaryjne babcie to ta elita po polibudach i uniwersytetach ;-)

Gość gość
Gdyby wybory były teraz to bym na nie nie poszła. PO mnie wkurza od początku rządów, PIS ma we łbie tylko Smoleńsk i brzoze, SLD pościągało starych dziadów spowrotem, PSL praktycznie nie istnieje, Palikot to w ogóle jakiś żart, K***in pieprzy takie bzdury czasem, że uszy więdną... Nie mam na kogo głosować.

Gość skoro wyzsze moze miec
kazdy to tym bardziej to zle swiadczy o platformie

Gość gość
30.10.13 gość Popełniłabyś straszliwy błąd. Priorytetem każdego Polaka powinno być oderwanie platfusów od koryta. :classic_cool:

Gość statystyki to statystyki
Pis w koalicji z KNP i Polska zacznie wychodzic na prosta. :) a ludzi, ktorzy maja prawa wyborcze a na wybory nie ida... "bo nie ma na kogo glosowac" :o wygonilabym z kraju :P bez jaj no...

Gość statystyki to statystyki
naprawde nie wiem co trzeba miec w glowie zeby glosowac na PO!!! myslalam tak 3 lata temu ale dzis to juz naprawde nie rozumiem!!!

Gość gość
zagłosuję na PO, też mnie z kraju wygonicie? ;-)

Gość gość
Mnie najbardziej z wydarzeń politycznych XXI wieku w Polsce, najbardziej zapamiętałem akcję CBA i zatrzymanie doktora G., pięknie czarno na białym pokazano co zrobił ten gościu, od tego dnia polubiłem pana Ziobrę ale ostatnio, się to zmieniło ponieważ zaczął prowadzić dziwaczną zbuntowaną politykę, bardzo się zmienił przez te 5 lat:(

Gość gość
"przecież to właśnie teraz zamyka się ludzi bez powodu!!!!! (kibice, np. Staruchowicz, 9 m-cy odsiadki za nic) albo pałuje się na śmierć (jak chłopaka w Gdańsku)" akurat pałowanie kiboli jest godne pochwały. ale ja też nie zagłosuję na PO, ani żadną partię z głównego nurtu

Gość gość
Wyższe wykształcenie nie równa się inteligencja. Dzisiaj byle kto moźe miec wyższe, więc nie dziw się że wyniki są zbliżone

Gość gość
Żądam przywrócenia CBA takiego jakie było za czasów PIS, zobaczcie ilu dziadów poszło bezwzględnie siedzieć teraz też by się przydało pozamykać tych cwaniaczków związanych z aferami Amber GOLD, czy tych rychów, zbychów i innych hazardowych

Gość fionkeee
ja też żądam przywrócenia starego CBA

Gość w górę bo ważne
up

Gość gość
mi się wydaje, że to nie zależy od wykształcenia tylko stopnia zamożności. Biedni głosują na Pis po prostu. Bogatych tak bardzo nie dotknął kryzys i słyszą tylko w telewizji jak podobno im źle. A im samym żyje się dobrze. Nie znam nikogo bogatego, kto głosuje na Pis

Gość gość
Podobno tendencja jest stała w większości krajów demokratycznych, że osoby lepiej wykształcone (co wiąże się nie tylko i nie koniecznie z dyplomami, ale też ze znajomością języków, oczytaniem, aktywnością kulturalną itp.) mają jasno określone poglądy polityczne a ci mniej wykształceni częściej olewają wybory, nie wiedzą na kogo głosować i wszystko im jedno kto wygra. Oczywiście to tylko tendencja.

Gość gość
Nie.Głównie zależy to od inteligencji.Inteligentni nie głosują na pis. Głosują na PO, SLD... Bo nie ma na kogo.Wybierają tzw mniejsze zło.PO czy SLD to nie są ideały. I do ideałów im bardzo daleko.Ale nie ma wyboru.Pozostają tylko te dwie partie. Byleby nie pis.

Gość zatroskani obywatele RP
PiSu boją sie tylko złodzieje, łapówkarze, więźniowie, mafie, komuchy, właściciele pseudonimów za czasów SB i wszyscy którzy ossstro nakłamali przy wyjaśnianiu zamachu smoleńskiego :) Uczciwi ludzie nie maja się czego bać 🖐️

Gość gość
Uczciwi nie mówią o "zamachu smoleńskiem" nie mają do tego żadnych podstaw...Czyli już wiadomo o jakich "uczciwych" mowa...

Gość gość
*mając

Gość gość
podstawy są takie same jak do mówienia o zwyklym wypadku, lamusie

Gość gość
Na to że to był zwykły wypadek są dowody.Np nagrania z czarnych skrzynek.Na to, że to był zamach niczego takiego nie ma.A nagrania z czarnych skrzynek zaprzeczają tezie o zamachu.

Gość gość
badano tylko kopie czarnych skrzynek sporzadzone przez ruskich, a wiec są kompletnie niewiarygodne, nie ma zadnych wiarygodnych dowodów na wypadek

Gość gość
uczciwi ludzie boja sie zycia wsrod paranoikow typu Macier czy Kaczor - bo to nie nalezy do przyjemnosci i ku niczemu rozsadnemu nie zmierza