Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bo ja lubie takie coś

czy od seksu analnego

Polecane posty

są jakies przykre konsekwencje typu hemoroidy, osłabienie mięśni czy coś takiego? Oboje z mężem bardzo lubimy ten rodzaj milosci ale nie praktykujemy zbyt czesto ze wzgledu na moje obawy. Czytalam duzo na ten temat, są rózne opinie ale chcialabym uzyskac odpowiedz od kobiet które praktykują milosc analną.

Gość Patelenka
Po 1 - przygotowanie do tego rodzaju uprawiania miłości jest mega ważne. (Gra wstępna, lubrykanty oraz proponuje użyć najpierw wibratora niewielkich rozmiarów, żebyś zobaczyła mniej więcej czy to Ci sie podoba) Po 2 - Musisz się czuć pewna i gotowa. Osobiście proponuje spróbowac tylko wtedy, kiedy w ciągu ostatnich 2 dni nie miałaś problemów gastrycznych (chodzi tylko o twoją wygodę i komfort) Po 3 - Twój mąż musi być bardzo czuły i delikatny. Po 4 - kolejność Pupa -> pochwa jest nie do przyjęcia, ewentualnie odwrotnie. Po 5 - Nigdy nie uprawiajcie takiego seksu zbyt często. Jeśli chodzi o konsekwencje, albo sa albo ich nie ma. Nie wiem od czego to zalezy. Nie raz nic mi nie jest i czuje się świetnie, a nie raz mam problemy po. Np, zaparcia, ból brzucha, czy raz ,ale tylko raz zdarzyły mi się 2-dniowe problemy z wypróżnianiem. wydaje mi się, że plotki o rozciągnieciu mięśni o***tu to prawda, dlatego nie nalezy do tej dziurki często nic wkładać :)) Życze powodzenia i przyjemnych doznań !

przygotowujemy sie zawsze odpowiednio, mąż jest cierpliwy i delikatny chodziło mi wlasnie o te konsekwencję. Dziękuje za odpowiedz :))