Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szafa dla żyrafy

Laski jaki wzrost lubicie u facetów Faceci jaki wy u kobiet

Polecane posty

Gość Muślim
ja mam 190 i nie toleruję gorylich lasek czyli powyżej 168cm

Gość gość
Tak! Kobieta powinna miec wypukly tylek widoczne piersi ale nie wymiona jak u krowy i dlugie smukle nogi. Wzrost od 165 do 175

Gość gość K
Papa ma ponad 185 cm w. i nie wyobrażam sobie zadawać się z niższym. Zawsze chodzę na obcasach i nie potrafiłam spojrzeć partnerowi prosto w oczy, a co dopiero z góry. Zawsze miałam i mam wysokich.

Gość gość
Facet musi wzrost ewentualnie do 190 cm. Powyzej wygladaja juz ja ulagi. Nieatrakcyjnie.

Gość gość
Czyli jak mam 175 cm wzrostu, to kobiety "nieznajome" odbierają mnie jako "j****ego kurdupla"? Super! :o Nie dziwne że jestem jeszcze sam. Oczywiście moich rodziców nie mógł nikt uprzedzić, że skoro niscy i jak urodzi się chłopiec, to wyrzucić i spróbować ponownie, ewentualnie stosować w okresie dojrzewania terapie hormonalne. Ale to sobie wysocy wymyślili sprytnie, niech kurduple mojego pokroju chodzą po świecie, aby ci mogli cieszyć się z tego że sa lepsi.

Gość gość
Gosciu tu same puste smarkule pisza co maja wymagania hoho a pusto we lbie. Nie przejmuj sie

Gość onna94
Sama jestem wysoka bo mam 173cm, wiec tylko wysoki facet : ) Idealny wzrost? 190, :) choc przy 180 wielkiej tragedii tez nie ma ;p

Gość gość
ja mam wzrostu 173 , u mężczyzn wzrost od 174 do 180 :-)

Gość gość
Lepszy niski, wspaniały facet niż wysoki kretyn (często tez o wiekszej masie kretyn)

Gość gość K
No tak, wszystko jasne - wysocy to kretyni, a kurduple to ''wspaniałości''. Powiem tylko tyle - największe i zakłamane ścierwa to były kuruduplopwate wynalazki i posiadające,poniżej 170cm/w.

Gość gość
190+? Gdzie wy takich facetów widziałyście? Raptem 1 % może osiąga taki pułap. Schylać wam się nie chce do obciągania?

Gość gość
wysokim facetom podobają się niskie dziewczyny

Gość gość
Prawda, mam ciut ponad 2m a dziewczyne mam niziutka :) Male jest piekne !

Gość gość
to wyglądacie śmiesznie słabe dopasowanie

Gość lawlieeet
Moja mama 170 a tata 185. Ja sama mam 165 i chcialabym kolesia 190+. Troszkie trudno mi sie to mowi bo moj ukochany kucharz Michel Moran ma o kolo tyle samo wzrostu co ja wiec jest malutki jak na faceta a to serio cudowny czlowiek ktorego smiech mnie rozbawia i ktorego bardzo cenie za super charakter, nie powiem wiec, ze niscy sa gorsi od wysokich, po prostu wiekszosc kobiet woli wyzszych od siebie. :)

Gość gość
Przecież ten temat założyły jakieś gimbusiary,dziewczyny ok 25-30 r.ż przestają tak naprawdę zwracać uwagę na wzrost u mężczyzn a patrzą na takie cechy jak przedsiębiorczość,operatywność,status majątkowy - ogólnie zaradność. Nikt mi nie wmówi że kobieta rzuci zaradnego i operatywnego,opiekuńczego faceta tylko dlatego że jest niski:) dla jakiegoś wysokiego gościa który poza wzrostem nie prezentuje żadnych atutów:) No chyba ze ta dziewczyna to przedział wiekowy 17-24 lata:)

Gość gość
Najbardziej mnie rozwala jak kurduplice poniżej 164 maja wymogi na gości którzy mają powyżej 190 - same od ziemi nie odrosły a mierzą wysoko. Jakoś ciężko zobaczyć gościa co ma 190+ z laska o gabarytach skrzata (poniżej 160) - tacy wysocy szukają sobie dziewczyn od 170 wzwyż, dla was drogie kurduplice pozostają niestety ci niżsi.

Gość gość
Zależy jaki wzrost ma dziewczyna. Śmiesznie wygląda jak kobieta 156, a facet >190cm :) Jak facet niższy od dziewczyny to w ogóle :D. Ja np. mam 162cm, mój chłopak 178cm i jest moim zdaniem w sam raz. Dla mnie optymalny wzrost u chłopaka zaczyna się od 175cm, ale nie chciałabym powyżej 185cm, bo wyglądalibyśmy głupio :D

Gość lawlieeet
Dla mnie to troche nie typowe aby dziewczyna ze wzrostem 160 chciala faceta ktory ma 2 metry :( Dla mnie to roche za duzo. Tak 185-195 to jest moj przedzial. Ogolnie to wedle biologii przecietny czlowiek mierzy 170 czyli jakies 65% Polakow ma ponizej 180. Przesada nie jest zbyt dobra, lepiej byc sredniego wzrostu choc oczywiscie facet powinien byc wyzszy od kobiety.

Gość gość
Nie przejmujcie sie kurduple/kurduplice, nie przejmujcie mutanty/mutancice - każda stwora znajdzie swego amatora:) Z biegiem czasu człowiek i tak obniża wymogi bo albo konkurencja duża albo z braku laku bierze opcję najlepszą z możliwych:)

Gość gość
Jak facet jest proporcjonalny i do tego dobrze zbudowany to niech nawet ma i te 168 to wiele lasek będzie się za nim oglądać. Np.taki Messi, w nogę wymiata jak mało kto a całkiem ładna dziewuchę se znalazł - niejeden wysoki by mu jej pozazdrościł.

Gość gość
Haha ale żeś przykład walnęła :D Zauważ, że nie każdy ma tyle kasy i jest sławnym piłkarzem :D przecież taki nawet jakby miał gębę jak koń, to każda laska by była jego

Lubię takich 10-15 cm wyższych, a sama mam 164 cm. Ale tak się trafiło, że mam wysokiego męża, bo między nami jest 24 cm różnicy, niestety :/

Gość gość
Czyli widać jaki poziom "kobiet" się w tym temacie wypowiada - nagle wzrost przestaje grać rolę gdy ten niższy ma sporo kasy:) Sęk w tym że Messi pomimo ogromnej kasy nie szalał i nie robił skandalu z przygodnie poznanymi kobietami - a z pewnością okazję miał niejedną. znalazł sobie dziewczynę w dawnej koleżance z dzieciństwa - to świadczy że gość pomimo faktu że jest niski ale bogaty,nie sprawił że sodówa mu do głowy uderzyła.

Gość gość
Najlepsi są tacy po 8 czy nawet 10 m poniżej to kurduple.

Gość gość
A ja tam powiem że jestem niski a i tak parę fajnych kobiet mi się trafiło - wiec nie jest to tak z nami niskimi facetami chyba aż tak źle.Każdy ma inne preferencje.

Gość gość
gadasz jakbyś nie znała realiów tego świata... Przecież większość lasek leci na kasę i sławę... nie oszukujmy się. Serio tego nie widzisz, dopiero ja muszę to powiedzieć? W ogóle to rzeczywiście, wzrost powinien się liczyć najbardziej, jak któraś nie patrzy na wzrost, to tępa dzida

Gość gość
Czyli facet o IQ ameby ze wzrostem 190 jest lepszy od gościa 170 lub nawet niżej ale za to mądrego i obrotnego ,który może być dobrym mężem?:D