Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość423234

Wągryy

Polecane posty

Gość Gość423234

Czeeeść! Od jakiegoś dłuższego czasu, walczę z wągrami, które wyskakują tylko na nosie. Próbowałem już plastrów - Które nic nie mogą wyrwać, barwienie się w soki z cyryny, peelingi, maseczni zwężające pory.. No i tzw. Parówki! Po których miałem sporo wyprysków ropnych. Mycie twarzy od kilku miesięcy regularnie, nie pomaga. Teraz od 2 dni używam maseczki z sody oczyszczanej, zobaczymy czy coś mi da. Więc jeśli macie jeszcze jakieś rady, propozycje! Piszcie. No, ale boli mnie jedno, mam na twarzy jednego wągra, z którym nie mogę sobie za nic poradzić. Wyciskanie spowodowało, wyjście jego kawałek.. Ale po tym pozostały mi takie wciski, że aż zrobił się strupek na nosie. Macie jakiś sposób, jak go wydobyć? To chyba ich przywódca : D

Gość GosiaBe
też z tym walczyłam bardzo pomaga mi mydło syryjskie na trądzik i zaskórniki poleciła mi je znajoma i sprawdziło się jest duża poprawa do tego pani polecila mi glinkę naturalną i robię oczyszczanie dwa razy w tygodniu :) efekty widać dostałam to w Mydlarni u Franciszka w Inowrocławiu