Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arz

Sennosc i zmeczenie w ciazy

Polecane posty

Gość Arz

jestem w 7tygodniu ciazy a zmeczenie nie daje mi nic zrobic non stop jestem senna wystraczy ze przyloze glowe do poduszki i odrazu spie mogla bym tak caly dzien , czy to normlanie czy moze jednak nie ? szczeze mowiac jest to strasznie denerwujace zero normalnego funkcjinowania ;/

Gość gość
Normalne:) Aczkolwiek nie każda tak ma. Ja miałam tak w początkach ciąży wstawałam z mężem koło 12.00 w południe gdzie on wstawał po nocce! A po południu obowiązkowa drzemka:) Póxniej spałam już krócej ale drzemka po południu musiała być bo bym nie wytrzymała. Tak, że sie nie martw

Gość Arz
mam nadzieje ze szybko minie przy jakis 12tygodniu nie bede taka senna plus czeste latanie do toalety tez meczace zdaze wyjsc z lazienki a juz mogla bym do niej wrocic :)

Gość gość
normalne :) odpoczywaj ile mozesz! moj maz nie mogl zrozumiec dlaczego ja ledwo do domu wracalam od razu zasypialam :P wracalam o 17, kladlam sie spac, budzil mnie o 20 szlam sie myc i spalam do 6, potem wychodzilismy razem do pracy i jak wracalam to juz tramwaju czesto przysypialam. raz zasnelam podczas sniadania :D jedlismy razem i mi glowa poleciala :) niestety w 2 ciazy nie bylo juz tak fajnie, bo jednak ciagle ze starszym musialam byc, czy w dzien czy w nocy...

Gość Arz
ja naszczescie nie pracuje ale przeszkadza mi to w codziennych czynnosciach dziecko to nasze pierwsze :)

Gość gość
No sorry, i ty śmiesz narzekać? Nie masz dzieci, nie pracujesz, to w czym problem??? Ja chodzę normalnie do pracy (i zamierzam chodzić najdłużej jak się da). Padam około 20-21 i śpię do 6.

Gość gość
skoro nie pracujesz i mozesz sobie pozwolic to SPIJ I LE WLEZIE.

Gość Arz
tak smiem narzekac bo jest to dla mnie meczace a to ze nie pracuje to nie oznacza ze nie mam innych obowiazkow :) jak bys stracila juz 3 ciaze to tez bys lezala w domu do gory tylkiem .... a nie pracowala

Gość gość
dlatego mowie spij, odpoczywaj. jak stracilas juz 3 razy ciaze to i tak ta jest ciaza zagrozona wiec powinnas jak najwiecej odpoczywac. a co za roznica czy tylko lezysz czy spisz ...