Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co złego jest

Polecane posty

Gość gość

w uszczęśliwianiu mężczyzny jeśli on uszczęśliwia ciebie. Wszystkie moje znajome są tzw zołzami nawet jak facet się stara to one ich nie doceniają. Ja obrałam inną taktykę. Potrafię być zołzą ale nie zawsze jest to konieczne czy potrzebne.

Gość gość
Jak masz normalnego faceta szanuje Cię to fajnie jest uszczęśliwiać. Najgorsze co może być to bycie zołzą. Moja tak mi dawała w kość, że w depresję taka wpadłem, ze szok. Musiałem skończyć ten związek przykre strasznie :( A Ona nawet nie rozumie dlaczego, co takiego się stało i oczywiście moja wina wszystkiego. Nie jestem jakimś księciuniem, ale to było chore. Mam nadzieje powoli pozbierać się z tego, ale kiepsko mi to idzie na razie :( Żadne prośby tłumaczenia nie pomogły. Nic nie zauważyła, że to źle. Potem znalazłem jakieś informacje na ten temat i okazuje się, że takie kobiety co tak przeginają, nie kochają swoich partnerów tylko z innych powodów z nimi są. Jak taka lekka zołzowatość to jeszcze ok, ale niektóre osiągają szczyty i niszczy to związek.

Gość gość
owszem szanuje mnie i dba o mnie. A ja się mu odwdzięczam :)

Gość gość
wydaje mi się że normalnie. Kuzynka siedzi w domu ale nie zrobi nic czeka tylko aż jej przyjedzie z pracy i zrobi obiad za nią i posprząta bo ona "dba o siebie"

Gość gość
Wiecie ja po tych moich ex facetach co mnie chcieli wykorzytywac albo byli dupkami, obiecalam sobie,ze bede zolza! Poznalam fajnego faceta i bylam zolza ale tylko przez 2 miesiace bo facet jest taki kochany,ze nie potrafie go zle traktowac. Jest dla mnie dobry to ja dla niego tez! Dostajemy to co sami dajemy!

Gość gość
Dostajemy to co sami dajemy. No właśnie. Owszem są faceci świnie dla których nie warto być dobrą. Ale jak ktoś kocha to po co być zołzą? Żeby zostawił?