Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość letoubab

sen o zmarlej babci co ona chciala mi powiedziec

Polecane posty

Gość letoubab

kochani moze wy potraficie mi odpowiedziec? moja kochana babcia zmarlakilka lat temu, to byla najblizsza mi osoba na swiecie,sni mi sie kilka razy w roku,zwykle tylko siedzi na moim lozku i patrzy na mnie,czasem trzyma mnie za reke. kiedy budze sie jestem szczesliwa,spokojna... przed chwila obudzilam sie z dziwnego snu. bylam w domu babci w kuchni, ktora stala przy kuchence i gotowala .moja babcia zawsze miala krotkie wlosy a we snie miala dlugi czarny warkocz jak ja i chustke na glowie dokladnie taka jak ja nosze ostatnio bardzo czesto. powiedziala tylko jedno zdanie ,ktore czesto powtarzala mi za zycie ,gdy siedzac w jej kuchni opowiadalam jej o sercowych klopotach.powiedziala :kochanie tego kwiatu to pol swiatu. w tym momnecie sie obudzilam. normalnie ze snow o babcibudze sie szczesliwa a tym razem bylam zalana lzami, moje serce bilo jak oszalale...minela juz ponad godzina a ja nie moge sie uspokoic

Gość gość
zebys na głupoty nie tracia czas i zaczeła sie modlić

Gość gość
moze spotykasz sie teraz znieodpowiednim chlopakiem i cie ostrzega?

Gość gość
z reguły znaczenie snu poznajemy za późno... Przed śmiercią mamy śniła mi się zmarła babcia (która zmarła 3 tyg przed moimi narodzinami). Śniło mi się, ze miałam ją poznać, ale nie zdążyłam bo znowu umarła. Śniło mi się też w tym samym śnie, ze idę z dzieckiem do chrztu (miałam akurat wtedy ciąże zagrożoną). Bałam sie, ze chodzi o dziecko... masakra. Zaraz potem zmarła moja mama, a zagrożenie ciąży minęło... to własnie chciała powiedzieć abcia, ze nie zdąże pożegnać mamy i że dziecko donosze. Niedawno śniła mi się mama w białym samochodzie. siedziała na miejscu pasażera, ale była jakby martwa. Śniło mi się, ze chciała ostrzec moją siostre przed niebezpieczną wyprawa jakby. Za dwa dni mojej siostrze na parkingu skasował ktoś przód białego samochodu właśnie po stronie pasażera...

Gość mloda kobieta
zaczelam sie modlic o dusze cierpiace w czysscu i pewnej nocy mialam sen, ze jestem na lekcji religii i ksiadz chce mnei uwiesc / calowac itd. nawet wyslala uczniow z klasy oprocz mnie, patrze do sennika a tak: ze bedzie mnei probowal uwiesc czlowiek bez skrupolow, rozejrzalam sie wokol siebie i odkrylam, ze na portalu spolecznosciowym pisal do mnie pan, ktory mail zone i dziecko podajac sie za wolnego , przypadek?

Gość gość
miejmy nadzieje ze nie chciala sie z Toba zobaczyc....