Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakbyście to odebrały jako propozycję sponsoringu

Polecane posty

Gość gość

Poznałam niedawno faceta o wiele starszego ( ja mam 25 lat on ok 45 tak na oko) . I zaczał mnie jakby podrywać , chwalić jak wyglądam i pytać się czy mam jakieś problemy na studiach sugerując ,że jakby co ma znajomości... Ogólnie facet kase ma bo jeździ niezłym autem i za takiego uchodzi. Myślicie ,że coś sugerował? oprócz tego wziął mój numer tel i już dzisiaj dzwonił... a mnie kasa naprawdę jest potrzebna więc...

Gość gość
czy myślicie ,że żartował? w sumie to on mi się nie podoba bojest troche obleśny ,ale kasy myślę ,że ma sporo

Gość holuyhv
więc chcesz dać mu doopy za pare banknotów :o

Gość Betts
chcesz sie pieprzyć z jakimś oblechem?? :o bardzo nisko upadłaś :o

Gość gość
nie chcę ,ale kasa mi się przyda ...

Gość gość
wez mu obciągnij z połykiem za kase

Gość gość
nie o to pytałam czy nisko upadłam tylko co byście zrobili? pogadali z nim wprost?

Gość gość
ja p*****le co sie z tymi kobietami dzieje...

Gość gość
Jasne, ja bym wprost zapytała jak widzi naszą znajomość. Jeżeli powie Ci wprost, że chce d*py za kasę, to jednak bym dała sobie spokój. Jeżeli powie, że chciałby Cię bliżej poznać, podobasz mu się i chciałby spędzić z Tobą czas, naturalną rzeczą z czasem jest to, że dzielicie razem różne koszty, utrzymania, randki, wyjścia, zakupy itp. Jeżeli nie będzie miał nic przeciwko, Ty też nie powinnaś mieć. Jeśli jednak liczysz na tę znajomość tylko ze względu na profity, to pomyśl, czy będziesz potem w stanie udźwignąć taki ciężar. Bo co, jeśli powiedzmy pomimo swojego wieku, On zechce jednak planować z Tobą wspólną przyszłość? Dobrze się zastanów. Hehe, zabawne, ja też jeżdżę dobrą furą, mam dom i całkiem niezłą posadkę, jestem przed 30tką i mam to tylko dzięki swojej ciężkiej pracy. Dobrze, że nie mam takich dylematów i życzę Wam również takich jak najmniej. :)

Gość Betts
kasa każdemu by sie przydała a jakoś nie wszyscy idą sie pierrdolić z byle oblechem :o fuuuuuuuj :o:o