Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 24 lata i nigdy nie uprawiałem seksu

Polecane posty

Gość gość

czuje sie jak eunuch

Gość gość
Jesli ci ciezko to wez kopiel, zapal swieczki i zrub sobie dobrze. Nie spiesz sie i wyluzuj bo bzmisz na zdesperowana. Widocznie albo cie praca pochlonela, albo masz za wysokie standardy lub jestes brzydka, gruba i nie umiesz facetow zachecic. Pamietaj jakzda potwora znajdzie amatora jesli wie jak do niego zagadac.

Gość gość
to facet a nie laska !

Gość gość
potwora bez problemu znajdzie amatora ale amator nie każdy dostaje choćby szansę

Gość weiherland
no chyba, że z nim... ludzie z tym seksem to już k**wa powariowali do reszty. Ja rozumiem, że to przyjemny oraz ważny aspekt życia no ale żesz k****a bez przesadyzmów

Gość gość
Seks to jedna z trzech najważniejszych potrzeb człowieka, zaraz po jedzeniu i spaniu. Seks daje naszej fizjologii, naszemu organizmowi sygnał, że wypełniliśmy swój obowiązek przedłużenia ciągłości gatunku (natura nie rozumie słowa antykoncepcja, seks analny, czy oralny, każdy kontakt fizyczny z płcią przeciwną zakończony "finiszem" jest dla fizjologii "sygnałem"). Ostatecznie daje to człowiekowi poczucie spełnienia i spokój ducha. Brak seksu równa się narastającej frustracji, prowadzącej do depresji lub innej dezintegracji osobowości. Jeżeli ów 24 letni autor jest mężczyzną ze zdrowym organizmem i normalnie działającym układem hormonalnym, to śmiało możemy zakładać, że jest on osobą sfrustrowaną, nieszczęśliwą i mającą mnóstwo problemów na poziomie psychicznym, a to wszystko przez brak seksu. W skrajnym przypadku tego typu absencja prowadzi do autoagresji, samookaleczeń, nawet samobójstw. Jeżeli frustracja przerodzi się w nienawiść nie wewnątrz ale na zewnątrz, mogą pojawić się chęci g***tów, czy odreagowania na społeczeństwie które przyjmie formę przemocy i agresji. Pamiętajcie, że osoba która głoduje, dostarczając sobie jednak minimum energii i substancji odżywczych do organizmu, umożliwiając mu przeżycie, jest w tak samo opłakanej sytuacji, jak zdrowy hormonalnie mężczyzna, który nie może rozładować napięcia seksualnego z kobietą, zastępując to masturbacją.

ja też jestem za tym, żeby osoby seksualne uprawiały seks. brak tego przy dużej potrzebie może doprowadzić do szaleństwa, g***tów itd. wszystko się może wydarzyć:( ja bym tak nie eksperymentowała na Twoim miejscu z własnym organizmem

Gość gość
Dlatego właśnie prostytutki to tak wspaniałe i potrzebne kobiety w życiu każdego seksualnego mężczyzny.