Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Od 5 lat jestem utrzymanką sponsora

Polecane posty

Gość gość

a własciwie mam ich dwóch... problem w tym, że jeden z nich ma coraz wieksze problemy malzenskie, zlozyl papiery o rozwód, zakochal sie we mnie :( Ja chyba w nim tez :(

Gość xsiuntzG
akurat zakochał, kasa mu się skończyła i chce kopulować za friko

Gość gość
on ma pieniądze, pracuje w jego firmie, zatrudnił mnie :/

Gość gość
KU RE W sie nie kocha K U R W Y sie PIE RD OLI

Gość zamienil stryjek
no to badzcie szczesliwi :)

Gość gość
o rany az 5 lat ta sama niunie posuwał???? niunie sie wymienia co 6 miesiecy

Gość gość
:) To nie miłość :) To k***wstwo :D

Gość gość
Z ciekawości zapytam, czy ten sponsor był przystojny? Dużo ci płacił? Wysoki? Czy może przeciętny?

Gość gość
Nie był tylko jest, ma 44 lata, 181cm, budowa normalna, szatyn. Pensje mam u niego w firmie 2500, 2000zł dostaje prywatnie, ciepły, spokojny facet Ten drugi to zupelnie inny typ, z nim rzadko sie spotykam, za weekend czy 3-4 dni razem dostaje 1000-2000zł

Gość gość
autorko współczuję Tobie. Mój sponsor na szczęście na udane życie rodzinne.

Gość gość
Mam pytanie kwestii fiskalnej. Odprowadzasz co miesiąc zaliczkę na podatek dochodowy? Rozliczasz się z tego przychodu?

Gość gość
W Polsce ludzie unikają placenia podatków jak mogą a ty sie jej pytasz czy oprawadza podatek :DD:

Gość groteskowe oczy
To naprawdę tragedia. A mamusi się pochwaliłaś? Dumna jest co z córeczki wyrosło? Ja pierdziele jakie k******o na tym świecie... i zero wstydu.

Gość gość w dom kasa na stół
największe szczęście dla sponsora = zakochać się w swojej dziwce :D:D:D

Gość gość
To ważne pytanie, bo powinna obliczać i wpłacac zaliczke na podatek dochodowy!

Gość gość
Po co ? Zeby złodzieje w sejmie mogli wiecej ukrasc? lepiej zyc na czarno, kazdy normalny czlowiek tak robi a bydło oddaje swoje pieniądze do panstwa:)

Gość groteskowe oczy
a przeciętni złodzieje pracujący na czarno tylko marudzą, że w kraju biednie :D

Gość żelek in orange
to słabo, że u niego pracujesz. jak będziesz chciała odejść to wywali cię dyscyplinarnie :D | btw, tanio się sprzedajesz. dawać d**y za 2 kafle miesięcznie?! litości, d****i to chyba biorą tyle za 2 noce...

Gość gość
Nie płacisz podatków a łapy po zasiłi wyciągasz? A z opieki państwowej korzystasz ? A do szkoły łaziłaś? I kogo nazywasz bydłem? Uczciwych ludzi którzy składają się na zasiłki dla ciebie? to gratuluję głupoty 🖐️

Gość gość
Tylko że d****i pieprzą się z każdym, ryzykują chorobą, mają zszarganą opinię i nikt ich nie szanuje. Układ to prostytucja wyższego sortu, obie strony mają zagwarantowane korzyści, których u d****i się nie dostanie.

Gość gość
to ty jestes wlasnie głupia bo dobrowolnie placisz na beznadziejną edukacje, gdzie nauczycielka r***a sie z uczniami :D na sluzbe zdrowia gdzie na operacje czeka sie dwa lata a na badania pol roku :D gdzie lekarze tylko czekają na łapówke :D w kazdym szpitalu lekarze biorą w łape, wiekszosc z nich :D drogi dziurawe, rząd daje kosciolowi kase albo na madonne na stadione narodowym :D kto tu jest debilem :D?

Gość żelek in orange
"Tylko że d****i pieprzą się z każdym, ryzykują chorobą, mają zszarganą opinię i nikt ich nie szanuje" | ty tak serio? | są laski, które sobie wybierają klientów, albo po prostu dają takie ceny, że byle kto nie jest w stanie im zapłacić. a takie, które są w układach, to biorą chyba jakieś 10-20 kafli od jednego kolesia na miesiąc plus prezenty. pisywały czasem na forum różne takie. | tanio dajesz i jeszcze czujesz się lepsza od innych dziwek? :) urocze.

Gość gość
żelek in orange - Ty serio myslisz, ze jakis facet bedzie placic 20 tysiecy za dawanie dooopy ? To nie Pretty Woman :D No chyba, że dziewczyna jest zabójczo piękna, żadnej skazy, ciało laleczki, do tego inteligentna, to może poznać prezesa dużej firmy. Prawda jest taka, że większosc utrzymanek daje doopy kilka razy w miesiacu i wychodzi im te 2-4 tys max. W bajki o wynajmowaniu mieszkań, kupowaniu samochodów, prezenty ze złota i srebra nie uwierze dopóki nie zobacze :)

Gość żelek in orange
"Prawda jest taka, że większosc utrzymanek daje doopy kilka razy w miesiacu i wychodzi im te 2-4 tys max" | współczuję. puszczać się za takie grosze, to smutne :( | sama mam paru znajomych, dla których sypnięcie sumą 10-20 kafli miesięcznie nie byłoby żadnym wydatkiem, więc sądzę, że istnieją tacy faceci, którzy za dobry seks oraz dyskrecję są gotowi tyle zapłacić. mi tam nic do tego, kto ile wydaje na swoje przyjemności :)

Gość gość
Akurat ja jestem w temacie i 20k miesięcznie, to musiałaby być śliczna, młoda dziewczyna o ciele modelki, za takie pieniądze to oczywiście niemal na zawołanie sponsora musiałaby się zjawiać, czyli czasem codziennie. Nie rozumiecie, że układy to prostytucja tylko z nazwy? Prostytutki biorą więcej, bo to ich zawód, one nie wybierają klientów, nie mają co liczyć na szacunek, dobre traktowanie, są przedmiotem dla facetów. W układy wchodzą osoby, które siebie zaakceptują, odpowiada im druga osoba i wygląda to bardziej jak związek, albo seks przyjaźń niż relacja "d****a - klient".

Gość gość
jw sponsoring to nie k******o tylko bardziej przyjazn, obie strony sie sobie podobają, lubią sie, facet ma kase i chce pomoc przy okazji takiej dziewczynie. Ludzie ktorzy mowią,ze sponsoring = prostytucja g***o wiedzą :D

Gość Łona jest Aniołem
💤 a tooo ci historia

Gość Alfons sponsorek
Sponsoring to Prostytucja !!!

przyjaźń jest bezinteresowna, a to jest czysty biznes, dorabianie ideologii to próba usprawiedliwiania siebie przed światem

Gość gość
Nie ma bezinteresownej przyjaźni. Każda relacja między ludźmi to rodzaj wymiany "dóbr i usług", począwszy od koleżeństwa, kończąc na małżeństwie. Nie trzeba niczego usprawiedliwiać, tak działa świat, taka natura ludzka. Sponsoring to prostytucja - fakt, ale tylko z definicji.