Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DDylan

Nie cierpię kobiet jestem dla was niemiły

Polecane posty

Gość DDylan

Kilka związków nauczyło mnie już wystarczająco by nie być dla was miłym, jestem dość przystojny ale np. nie przepuszczam was w drzwiach, pcham się na chama tam gdzie trzeba kobiecie ustąpić a wy macie potem komiczne miny. Dobrze wam tak. Kolejny samiec przestaje lecieć na estrogen i nie będzie wam służył jak debil.

Gość gość
sam sobie wystawiasz swiadectwo

Gość gość
do tej pory myslalam, ze przytrzymanie drzwi kobiecie to oznaka dobrego wychowania a nie zamiar związania się ta kobietą na całe życie, ale ja naiwna jestem.

Gość DDylan
Ja? Znowu ja jestem tym złym? Bo byłem dobry i g***o dostawałem? Bo kobiety nie były zachwycone że JESTEM DLA NICH DOBRY? I przez to stałem się zły bo ile można wytrzymać? Miej pretensje do kobiet.

Gość gość
już? przestałeś się nad sobą użalać, cipko? czy jeszcze trochę popłaczesz?

Gość DDylan
Trzeba przyznać że kobiety mają minę jakby się właśnie zesrały jak widzą że traktuję je jak powietrze. :D

Gość China town
zloty srodek kolego, znasz to pojecie?

Gość gość
ta mina to nie na to, ze je olewasz, ale twoje ego bije za bardzo po oczach

Gość gość
mysle ze to kbity nie przepadaja za toba stad frustracja

Gość DDylan
Jestem przystojny tak mi mówią byłem w kilku związkach. Nauczyłem się już dość tylko co dalej, będę niemiły i co zaczniecie do mnie lgnąć? Bo póki co jestem niemiły dla obcych ale muszę to przetestować na jakiejś co znam.

Gość gość
w ilu zwiazkach? 3? i ze 3 zdesperowane gówniary (zakladajac, ze masz jakies 20-25 lat) powiedzialy ci, ze jestes przystojny, to zaraz czynisz z siebie mistera uniwersum?? twoje zwiazki sie skonczyly nie dlatego, ze byles mily, ale dlatego, ze jestes zwyklym dupkiem 😴 wystarczy popatrzec na to jak sie teraz zachowujesz, od placzu i uzalania sie nad soba do kretynskich, zenujacych tekstow i braku zwyklego wychowania :O tak sobie pogrywac mozesz z gowniarami z gimnazjum, u doroslych kobiet w doroslym zyciou i tak nie masz szans, zalosny chlopczyku, zatem koncz i wstydu sobie oszczedz 😴

Gość DDylan
"w ilu zwiazkach? 3? i ze 3 zdesperowane gówniary" przestałem czytać po tym jak chcesz sobie tworzysz w głowie coś to twórz co mnie to obchodzi

Gość DDylan
Jeszcze mnie popamiętacie,idę obsikać pomnik Marii Curie-cośtam

Gość gość
kolejny loser, ja pier d ole, dlaczego kafeteria, jak juz przyciaga facetow to tylko takich przegrancow zyciowych? :O

Gość DDylan
gimbazo ja mam rację a ty już wymiękłaś

Gość gość
"dlaczego kafeteria przyciąga facetów przegranaow życiowych nie rozumiem" bo jesteś dałnem i nie zrozumiesz

Gość gość
gdybym była 'dałnem' moze byc cos zrozumiala, ale komus inteligentnemu ciezko jest sie znizyc az do takiego niskiego poziomu, jaki reprezentujesz ( a teraz idz pocwicz ctrl+c i ctrl+v bo nawet przepisujac gotowa wypowiedz robisz bledy :O )

Gość gość
niepopisuj sie tak babo bo w necie możesz tylko taka cwaniare zgrywac i tyle realnie to pewnie szpetna jestes i masz kompleksy takie albo ładna i chcesz wszystkich poniżać .

Gość gość
Ależ jesteś dałnem nie wiem jak możesz się określać osoba inteligentna i nie skopiowałem twojej wypowiedzi tylko przepisałem ja w pamięci. Tyle buko

Gość gość
z grzeczności mowią że przystojny a ty w to wierzysz .:P

Gość gość
To znajdź sobie chłopaka a nie lamentuj na forum :O