Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jutro zaczynałabym 15 tydzień

Polecane posty

Gość gość

:-( 2 tygodnie temu dowiedziałam sie, ze straciłam moje dzieciatko :(

Gość gość
ja dzisiaj 12 tyd. straciłam ciąże w 8 tyg. ale wiesz co autorko? Na 99% jestem znowu w ciąży :)

Gość Gość_A
To ja pisałam, że jestem chyba znowu w ciąży. Co się u Ciebie stało autorko? U mnie to nie wiadomo co, bo wszystkie badania, wyniki, były ok...lekarka powiedziała, ze tak po prostu czasem jest...

Gość gość
u mnie ciaża obumarła po prostu, Jeszcze było podejrzenie zaśniadu, ale to już na 99% wykluczone,czekam na ostateczny wynik badania. Pozostałe badania ok. Miałam zabieg, bo nic samo nie poleciało. Nie chce długo czekać. ty już po miesiacu w ciąży? Super :) powodzenia

Gość gość
:( współczuję i życzę powodzenia

Gość gość
Ja 30.09.13 poroniłam w 8tc. Teraz znowu czekamy na kolejną ciążę (staramy się to za dużo powiedziane, po prostu kochamy się bez zabezpieczeń). Po co to rozpamiętywać?

Gość gość
;( a mój synek niebawem skończył by roczek...i nie zaszłam w ciąze pomimo prób i super wyników...

Gość Gość_A
Ja też właśnie 30 września poroniłam w 8 tyg. No i dzisiaj powinnam dostać okres, ale go nie dostałam a wczoraj miałam plamienie implantacyjne i mam takie same objawy jak miałam na początku tamtej ciąży. Lekarka mi doradziła, abym jak najszybciej starała się zajść w ciąże ponownie ponieważ gospodarka hormonalna jest wtedy bardzo sprzyjająca. Nie przypuszczałam, ze tak szybko się uda.

Gość Gość_A
Ja sie nie zgodziłam na zabieg, bo miałam krwawienie ale szyjka macicy nie chciała się otworzyć i musieliby to zrobić mechanicznie. Nie chciałam ryzykować uszkodzenia szyjki więc nie wyraziłam zgody, więc zatrzymali mnie w szpitalu na 5 dni kontrolowali przez usg czy wszystko dzieje się jak ma.

Gość gość
Do gość a Chyba sobie troche wkrecasz... Dzis mialas miec okres wiec to wczorajsze plamieniue nie moze byc implantacyjne za pozno raczej. To raczej zwiastun ojresu. Pozatym poronilas 30 września miesiąc temu, wiec nie moglas znać terminu kolejnej miresiaczki ze niby na dziś.... Sory ale krecisz

Gość gość
Droga autorko jak masz na imię?

Gość Gość_A
Moje cykle są 32-33 dniowe

Gość Gość_A
Pierwszy dzień poronienia jest 1 dniem cyklu, tak lekarka mi powiedziała.

Gość gość
Ale nikt tutaj durny nie jest i chyba wie ze po poronieniu nie liczy się do okresu tyle dni ile zawsze miał cykl.Poprostu sie czeka bo organizm musi sie oczyścić iwyregulowac czasem to może tras dłużej do pierwszej miesiączki. Mysle ze wcale nie poronilas tylko nudzi ci sie i piszesz tylko ze glupoty opowiadasz

Gość gość
To jakiś konowal a nie lekarz i każdy inny ci to potwierdzi. Ze poronienie to nie jest żaden pierwszy dzień cyklu

Gość Gość_A
Za kilka dni okaze się czy sobie wkręcam. Dla mnie samej to jest zaskoczenie, że zaskoczyłam tak szybko, ale lekarka mówiła, aby nie czekać bo właśnie teraz najłatwiej więc nie czekałam. Mam takie same objawy jak miałam w ciąży, nie są one wcale subtelne.

Gość Gość_A
Wiesz co...nie będę z tobą rozmawiała...jeżeli myślisz, że ktoś z nudów będzie pisał o poronieniu to masz siano zamiast mózgu i nie tracę czasu na dyskusję z tobą.

Gość gosci
ja jej wierze, sama bylam w ciazy 4 tyg po zabiegu i przyklad tego spi w lozeczku