Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tell me the true

Dlaczego w serialach grają takie pokraki

Polecane posty

Gość tell me the true

Nie da się patrzeć na niektóre 'aktorki' z seriali..a raczej na większość:O takie to wychudzone, zero d**y, zero biustu; wyglądają jakby były jakieś chore! Przykład? Sabina z Pierwszej Miłości, Kasia z M jak miłość (którą mimo wszystko lubię), Kożuchowska itp. Nie wiem jak można promować coś takiego. A małolaty to oglądają i chcą tak wyglądać. No cóż

Gość ob pro
yhm, jasne bardzo fajne. Skóra i kości! Gdzie tu kobiece kształty?

Gość ob pro
Staszek Ty spieprzaj pod ten swój monopolowy. Prawda jest taka, że prawdziwi mężczyźni nie lecą na takie chude szkapy

bo do serioli biorą po znajomości, a nie wg talentu. z aktorami podobnie, np. beztalencie wesołowski co gra dosłownie wszędzie a nawet korespondencyjnego kursu aktorstwa nie skończył.

Gość powiemwam
Dokładnie!! wyrzućcie te chudzielce!

Gość gość
jakie stronki na temat filmów i seriali lubicie odwiedzać? ja lubię film.wp.pl, fajny portal, polecam: http://film.wp.pl/

Gość gość
jakie stronki na temat filmów i seriali lubicie odwiedzać? ja lubię film.wp.pl, fajny portal, polecam: http://film.wp.pl/

Gość gość
Myślę że pokraką jesteś raczej Ty bo siedzisz tu za darmo , a tamte "pokraki" przynajmniej pracują,nie? ha..ha..ha..

Gość gość
zonie Waldka Kiepskiego ze Swiata wg Kiepskich lizalbym pochwe, lechtaczke wargi sromowe a nawet kakaowe oczko... To moj ideal kobiety...