Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BoydRice

Od nowa

Polecane posty

Gość BoydRice

Kilka miesięcy temu zakończyłem swój 5 letni związek. Swoją byłą dziewczynę poznałem w liceum i byliśmy razem od klasy maturalnej. Był to w sumie mój pierwszy poważny związek, teraz zaś chcę żeby nie był ostatni. No i tu pojawia się pewien problem, który może się wydać zabawny, ale za bardzo nie wiem jak teraz mam rozmawiać z dziewczynami w moim wieku. Ostatni swój ,,podryw" miałem właśnie w liceum, a obecnie jestem na ostatnim roku studiów, piszę pracę magisterską i pracuję. Większość moich znajomych jest w związku, niektórzy są zaręczeni lub żonaci - to samo tyczy się też większości dziewczyn jakie znam. Mam poczucie sporej przepaści pomiędzy czasami szkolnymi, a obecnymi i nie wiedzieć czemu te wszystkie randki, spacery czy sms wydają się mi teraz strasznie infantylne, dobre właśnie na okres liceum. Co więc dla dorosłych już dziewczyn (około 23 lat) jest już ,,dziecinadą" na randkach, a co robi na nich jak najlepsze wrażenie? Założyłem taki temat, bo w sumie głupio jest mi rozmawiać o tym z znajomymi. Aha, no i pytanie kieruje przede wszystkim do pań.

Gość gość
czemu zostawilesw swoja dziewczyne?

Gość gość
23 lata młodziak jestes pewnie teraz marudzisz a za krótki czas nastepna dziewczyna bedzie

Gość BoydRice
Najzwyczajnie mi odbiło jak małpiego rozumu dostałem.Nie czas płakać nad rozlanym mlekiem:O:(