Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aga1317

impreza

Polecane posty

Gość aga1317

Mam 17lat za 4miesiace 18 i nie wiem jak zagadac mame zeby pozwolila mi jechac na impreze do klubu. Moim zdaniem juz powinna mnie puscic przeciez za niedlugo bede pelnoletnia i wtedy jej nie bede pytac o zdanie ale stracila do mnie zaufanie bo wczesniej pilam palilam i zadawalam sie ze zlym towarzystwem ale od 2lat juz nie pije nie pale i nie utrzymuje juz kontaktu z nimi. Szczerze mowic to od dluzszego czasu prawie wgl z domu nie wychosze do znajomych. Pomozcie co mam zrobic zeby sie zgodzila bo znajomi juz sie ze mnie smieja ze nigdzie z domu nie wychodze. Nardzo to dla mnie wazne

Gość gość
Masz 17 lat i od 2-ch lat już nie pijesz Widze, że niezła patologia Zebyś się nie zdziwiła z tym, że jak już będziesz mieć 18 lat to będziesz robic co chcesz i nie pytac rodziców o zdanie, no chyba, że sie wyprowadzisz i sama będziesz na siebie zarabiać.

Gość aga1317
Yyy czemu mowisz ze patologia? Mlodziez w tych czasach jest trudna a do tego czy bede robic co chce to jestem pewna. A poza tym nie prosilam zeby mi ktos kazania prawil na temat zlego zachowania tylko zeby mi ktos doradzil co mam zrobic