Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jezu bede sama do konca zycia

Polecane posty

Gość gość

Nie chodzi nawet o drugą połowe. Ogólnie o samotność. Jestem sama:( Wszyscy kogoś mają:( A ja już skonczyłam zycie:(

Gość gość
ja też .Więc jest nas dwoje:-)

Gość gość
19 prawie. Mówią, że jestem "młoda". A ja czuje się jakbym miala sto lat i jakby życie się już skonczyło. Nienawidze siebie. Ciągle robie glupoty. W ogóle nie skoncze szkoły chyba. Głupia jestem. Chciałabym mieć kogoś, ale no prosze jestem taka głupia, ze wiem ze jak ktos mnie pozna to mnie zostawi..wiec uciekam. Robi się ze mnie jeszcze wieksza dzikuska. I majac te 19 prawie nie znam w ogóle zycia, w ogole nieobyta w towarzystwie jestem, jeszcze troche a zostane niemową ..

Gość robak1802
Mi tez to grozi:-) jak niejestes przekarmiona i pyskata , to morzemy sie razem zestarzec, noi zebys troche bogata byla

Gość gość
następna kretynka, dwudziestki jeszcze nie ma a już przekonana o tym, że będzie sama całe życie. I pewnie będziesz bo kto chciałby się z taką debilką zadawać 🖐️

Gość gość
Ja mam podobne wrażenia, ale lat 25 :P. Też w Twoim wieku byłam taka dzika, czułam się na studiach jakbym ciągle chodziła do liceum i w ogóle nie wyobrażałam siebie w żadnym związku. Teraz bym bardzo chciała kogoś mieć, ale kandydatów brak...