Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zostają związki i zaradność

Przykre jest to że przeciętni faceci mają małe szanse na seks bez związku

Polecane posty

Tacy nie mogą raczej liczyć na szybki lub niezobowiązujący seks z fajną dziewczyną. Tacy muszą się wykazać dojrzałością, odpowiedzialnością, zaradnością, pracowitością, ambicją, to może jakaś zechce się z nimi związać. :O

Gość gość
Malkontenci nie mają żadnej szansy na cokolwiek.

Na co odpowiedzialny i zaradny facet do szybkiego, niezobowiązującego numerku?:-D Do tego wystarczy robot lub wibrator.:-D

Bo taki facet może nie chce być kimś gorszym, dłużej czekającym na seks od poprzedników?

Dobrze, że ja jestem z******ty. Mam szansę na niezobowiązujący seks. Ale jestem też zaradny. Więc na stały związek też mam szansę :-)

Gość gość
Więc trzeba po d***e klepać i spierlac

Mówię o poprzednich partnerach kobiety.

Jak sobie to wyobrażasz? Jak marudny przeciętniak ma być w czymkolwiek lepszy od przystojnego, męskiego, przebojowego faceta? Czym chcesz kobiecie zaimponować?

Dlatego lepiej być samemu, niż się tak poniżać.

Gość gość
Przeciętny facet? To ,że facet tak myśli o sobie wcale nie znaczy,że to prawda. O tym decyduje kobieta.Każdy ma to coś,więc ma też szansę na seks o którym piszesz.

Androgen, nie wszystko da się naprawić. Jak się ma kiepski ryj i tendencje do brzucha, to można na siłowni codziennie ćwiczyć, a i tak się będzie wyglądało jak co prawda muskularny i barczysty, ale przy tym i tak klocowaty i brzuchaty rolnik o wiejskiej twarzy

Gość gość
Jasne Andro,jeśli tylko to możliwe

Gość gość
normalna kobieta nie patrzy na na takie pierdoły,a po drugie znam takie pary gdzie kobieta wygląda jak modelka,a facet jest poniżej przeciętnej i są super parą

Nie ma rzeczy niemożliwych. Z każdej sylwetki da się zrobić coś ciekawego. I nie powielaj bzdur o tendencji do tycia. Dieta i trening - ten zestaw zawsze daje radę. A z dobrą sylwetką nabierasz pewności siebie i zyskujesz na atrakcyjności. Kolejna sprawa to intelekt. Żadna kobieta nie będzie chciała zadawać się z kimś mało interesującym, nie mającym nic do powiedzenia. Proste pytanie: czytasz coś? Książki budują wyobraźnię, powiększają zasób słów, masz więcej tematów do rozmów. Czyli jesteś bardziej interesujący. I tak dalej...

... I tu się zgodzę z kolegą Androgen. Nawet nie zdajecie sobie sprawy co można zrobić ze swoim ciałem w przeciągu 4-5 miesięcy. Tendencja do tycia to bzdura, marne tłumaczenie zasiedziałych przed telewizorem brzuchaczy :) Poza tym ćwiczenia kształtują nie tylko sylwetkę ale też samodyscyplinę, pewność siebie itd Na pewno będzie to jeden z kroków aby stać się bardziej atrakcyjnym dla płci pięknej :)

Mam dość muskularną sylwetkę, dbam o dietę i ćwiczenia siłowe, niestety brzucha nie potrafię zgubić. Poza tym mam zakola i nosze okulary, nic już ze mnie nie będzie.

Gość gość
Tak naprawdę liczy się pierwsze wrażenie oraz gadka tzn bajery potem z górki oczywiście jeśli dziewczyna jest warta świeczki bo taka co na to leci to u mnie odpada bo nie chce takiej dziołchy:D

Ekstatyczny FAN F6, nikt nie mówi o facetach wymuskanych, ale o zdrowych i zadbanych, silnych mężczyznach. Brzuchaczy z wąsami atrakcyjne młode laski nie chcą.

Hehe... Dwa lata temu ważyłem około 108 kg. Też miałem dosyć muskularną budowę ciała i wielki bęben. W lecie pociłem się jak świnia. Po 3 miesiącach biegania i ścisłej diety spadł mi bęben i poczułem się lepiej :) Teraz mam na brzuchu kratę, plecy tak trójkątne, że aż nieproporcjonalne i powodzenie u płci przeciwnej :) To wszystko przy wadze 90 kg Nie ma czegoś takiego jak nie można. Bierz się do roboty a nie odpędzisz się od młodych, napalonych na mięso dziewcząt :)

Nie mam ochoty na robienie rzeźby ani bieganie. Lubię ćwiczenia typowo siłowe.

Gość gość
K****A znow ten niewyzyty pajac, co chce byc 'ciachem' debilu wez juz sobie daruj, rzygac sie od tego, c***a sie urodziles i c***a zostaniesz

Każdy chce być atrakcyjny dla płci przeciwnej.

Więc ćwicz pewność siebie. Rozwijaj poczucie humoru itd Rozwijaj się na wielu płaszczyznach. Ja Ci podsunąłem najłatwiejszą drogę do niezobowiązujących, szybkich numerków z młodymi laskami. Najkrótsza droga do zostania samotnym walikoniem to użalania się nad samym sobą w domu :)

Gość gość
Uwielbiam facetów w okularach !

Gość facetow w okularach lubia
tylko brzydule