Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jula 233333

Powiedzieć chłopakowi że zostałam zgwałcona

Polecane posty

Gość Jula 233333

To było 3 lata temu, chodzę do psychologa i radzę sobie z tym. Rok temu poznałam fantastycznego faceta-ma 27 lat, ja 23. On już pracuje, ja jeszcze studiuje. Mój facet nie wie o tym co mnie spotkało. Jestem taka, że problemy wolę zatrzymać w sobie. Nie wiem czy poruszać ten temat z nik czy lepuej zostawić w spokoju ten temat i nie wspominać ?

Gość gość
Ja tam jestem za szczerością w związku. Może nie koniecznie na pierwszej randce, ale jednak było to tragiczne wydarzenie w Twoim życiu, które jakoś zaważyło na tym jaką osobą jesteś teraz, więc myślę, że warto, żeby on wiedział.

Gość gość
Jeśli mu ufasz i Ci na nim zależy może po prostu porozmawiaj z nim o tym co Cię spotkało.

Gość Jula233333
Ufam mu. Kocham go. Po tym wszystkim byłam całkiem załamana, a teraz cały czas chodzę do psychologa raz w tygodniu i to mi pomaga.

Gość gość
nie mów, zaraz mu obrzydniesz a potem cię zostawi :( faceci tak mają, nie cierpią informacji na temat fiutów maczanych przed nimi,obojętnie w jakiej sytuacji :(

Gość gość
Jeśli by się zaczął Ciebie brzydzić to znaczy, że to palant.

Gość gość
sralant, goowno go obchodzą kawały sprzed stworzenia świata, a ty durna pało staraj się wyprzeć z pamięci ten paskudny moment, bo końca życia będziesz miała problemy

Gość Jula233333
Nie ufam aż tak mężczyzną jak kiedyś, ale jemu ufam. Na początku miałam problem z seksem, ale teraz z nim nie mam problemów.

Gość gość
no to mu powiedz i przygotuj się na ciepłe pożegnanie, nagle, nie będzie miał czasu

Gość Jula233333
Ale dlaczego miałby minie zostawić ?

Gość gość
co to za bzdura, że ją zostawi? Mądry facet nie zostawi, tylko zrozumie! Przytuli i powie, że już nikomu więcej nie pozwoli Cię skrzywdzić.

Gość gość
nie zostawi i sie nie martw bardzo zawistni ludzie tu piszą. Jak go kochasz to mu to powiedz i na pewno cie przytuli i zrozumie. To nie twoja wina. i nie słuchaj tu głosów buraków. To zenada co piszą a jak facet jest wobec ciebie ok i kocha cie to nie ma wyjścia aby tego nie zrozumiał. Ja bym powiedziała na twoim miejscu.

Gość gość
a skąd wiadomo, że on taki mądry????

Gość gość
jeśli nie jest mądry, to znaczy, że nie warty tego, by sobie nim dalej głowę zaprzątać... proste

Gość gość
zostawi, mówię jako facet, bo zrobiłbym bez mrugnięcia okiem, jak już chcesz powiedzieć to powiedz księdzu na spowiedzi, durna pało

Gość gość
a co to jej wina, że jakiś zbok ją zg****ił debilu? takli palant z ciebie a co byś powiedział jakby twoja matkę lub siostrę ktoś zg****ił i ją by facet zostawił odrazu byś inaczej śpiewał. W mojej miejscowości ktoś zg****ił dziewczynę i po tym jak to wyszło wszystko na jaw jej facet zamiast ja zostawić(jak tu wszyscy piszą) to się jej oświadczył.

Gość gość
nie ze została zgwałcona bo juz byli dość długo ze sobą i tak by to była kwestia czasu ale jak dla mnie to pokazał jak bardzo ją kochał i to, ze została zgwałcona na pewno jej to bardzo pomogło bo dzisiaj dziewczyna jest bardzo szczęśliwa. Nie każdy facet jest z******ym ch**em wiec są także wyjątki. Staszek spod monopolowego. Jakim ty jesteś nieudacznikiem. Bo baby piszące na kafe to jeszcze w miarę ale chłopka to już ....katastrofa jakim trzeba być nieudacznikiem zeby siedziec na kafeterii i doradza kobitkom...