Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brukiew

Poszukiwania chłopa idą mi marnie

Polecane posty

Gość brukiew

Nie dość, że na uczelni ciągle coś mi każą robić to jeszcze wiecznie chce mi się spać :( I jak już mam czas żeby gdzieś wyjść wieczorem to mi się strasznie nie chce :D

Gość gość
zbadaj sobie tarczycę, jej niedoczynność powoduje ospałość i brak apetytu na seks :(

Gość gość
wystarczy na początek TSH z krwi, koło 20 zł :) a potem......szukaj tego jedynego :D

Gość gość
możesz też zbadać krew

morfologię i żelazo mam raczej dobre :) co jakiś czas robię, bo mam skłonności do anemii :P

Gość gość
chłopy są na wiosce

Może powinnam się na wioskę wybrać w takim razie :D Podobno te wiejskie chłopy to porządne są, nie to co miastowe!

Gość gość
chłopi śmierdzą i srają po latrynach

Gość robak1802
Nadrukoj wizytowek z nr tel. Napisem szukam chopa , ipodawaj kazemu przystojniakowi ,moze bedzie pozytywna reakcja:-)

Hahaha, z jednej strony dobry pomysł ale z drugiej, jakiś przystojniak wyrzuci tą wizytówkę gdzieś na przystanku czy coś i jakiś ją podniesie i co wtedy? :D

Gość chłopchłop
Witam, jestem chłopem, proszę zadawać pytania.

Jak w dzisiejszym, nowoczesnym świecie wygląda życie chłopa? Czy łatwo mu znaleźć dla siebie miejsce? Czy w erze postępującej mechanizacji chłop jest jeszcze potrzebny?

Gość chłopchłop
Życie chłopa w nowoczesnym świecie zależy od samego chłopa. Miejsce znaleźć mu tak samo łatwo/trudno jak każdej innej osobie. Mechanizacja to dobra rzecz chociażby taka "zbieraczka malin" (kto by przypuszczał, że maszyna może zbierać tak delikatny owoc. Pozdrawiam, czekam na kolejne pytania.

Gość robak1802
:-) Dziewczyno swiat do chlopa nalerzy, jak chlop papusiania nienaprodukoje to mieszczuchy z glodu popadaja ,bier chopa:-)

Ale jest jeden problem :( Strasznie mnie denerwuje jak ktoś tak po wiejsku gada, tego mój chłop robić nie może :P No ale cóż, chłopy od pracy w polu mają wyrobione mięśnie i są ogorzali słońcem :classic_cool: chłopie następne pytanie jest już "płytsze" a mianowicie - Jaki odsetek chłopów może poszczycić się urodą Brada Pitta? :D

Gość gość
Hahaha, mam rodzinę na wsi i powiem że dużo tam przystojnych kolesi ale większość to straszne przygłupy :D

Gość chłopchłop
Chyba powinnaś zapytać ilu Bradów Pittów może pochwalić się taką urodą jak my.

Gość gingivalis
Hahah to było mocne

No to jeszcze mi napiszcie, że nie dość, że te chłopy postawne, przystojne i zaradne to jeszcze inteligentne :D To będę jeździć na podryw na wiochy

Gość gość
moze lepij na ślunsk

Gość robak1802
Wydalem dwie siory na miękich gruntach:-) wiesz jak se zyją? Jak pączki w maśle ,sam bym sie sie wydal za babe ze wsi a le nieznam sie na roli i zadna mię niechce:-)

Hmm, no właśnie ale na wioskach to religijni tradycjonaliści :o śluby, dzieci i te sprawy a ja nie jestem co do tego przekonana :P