Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miiinka

Jaki prezent dla pięciolatki

Polecane posty

Gość Miiinka

Witajcie Podsuńcie mi proszę pomysł na urodzinowy prezent dla pięciolatki. Jest tak dużo różnych zabawek, że nie wiem co wybrać... :/ Może macie jakieś sprawdzone zabawki/sprzęty wykorzystywane przez Wasze córki w podobnym wieku? Dodam tylko, że ciuchy odpadają - zależy mi na prezencie, z którego ucieszy się dziecko a nie jej mama. Mam na to tak do stu złotych.

Gość gość
Książka-album dla dzieci "Mapy. Obrazkowa podróż po lądach, morzach i kulturach" autorzy: Aleksandra Mizielińska, Daniel Mizieliński. Kupiłam pięciolatce, która interesuje się zwierzątkami, okazała się hitem, można oglądać i zachwycać się bez końca

Gość gość
w tym wieku to moja szalałą za barbie, kucykami pony itp. Teraz ma 7 lat i póki co nic sie nie zmieniło :D

Gość gość
Jeszcze jakieś pomysły?

Gość gość
A klocki GeoMag - wersja dla dziewczynek...(klocki konstrukcujne, z uzyciem magnesów) Super zabawa!

Gość gość
moje chrzestne dziecko zapragnęło poznać alfabet,bo nie chce nikogo już prosić o przeczytanie więc dostało pakiet książeczki do nauki czytania i pisania, baśnie, kolorowanki - zapakowane w plecak-pluszaka

Gość gość
Jest dużo fajnych gier - a pięciolatki sobie już dobrze radzą z grami:) Klocki lego to zawsze trafiony prezent. Fajne też są na allegro książeczki personalizowane czyli takie,w którym samo dziecko jest bohaterem.

Gość moniaaa225
Kup jej może książkę z nauką języka angielskiego plus jakieś dodatkowe ćwiczenia, ewentualnie płyta CD ;) Dzieciaki szybko uczą się, a na naukę języka nigdy nie jest za wcześnie ;) przejrzyj sobie na http://www.promoceny.pl/ , może znajdziesz tam jakąś teczkę 5-latka. Widziałam ostatnio coś podobnego w Selgrosie. Albo np gra na komputer z nauką j.ang ;)

Gość gość
Zalezy jaka ta pięciolatka jest , teraz to szał na Monster high jest ..moze jakas lalka własnie tego typu albo posciel z motywem bajki która lubi musisz podpytac sie jej mamy tak by bylo najzdrowiej albo domek dla barbi sa na allegro takie po 100 zł

Gość gość
Zastanów się czy nie lepiej kupić jakąś wartościową książkę niż kolejną zabawkę którą rzuci w kąt. Synek dostał ode mnie książeczki z zadaniami http://bambinoluk.pl/ i chyba trafiłam w dziesiątkę. Do książeczek dołączone są klocki więc mały bawi się chętnie. Nie ukrywam że mi również zabawa z nim sprawia wiele radości. Urządzamy sobie zawody w rozwiązywaniu zadań.

Gość Lidianaście
na lalki Monster High faktycznie jest niesamowity szał..Jeśli wydaje Ci się, że może ją to zainteresować to poprzeglądaj, jest spory wybór;) a jak coś Ci wpadnie w oko,kupisz i zachowasz paragon, to możesz skorzystać i wziąć udział w loterii mattela, widziałam, że można wygrać nawet samochód;)

Gość gość
ja planuje kupic corce rower. 5 lat bedzie konczyc w marcu.

Gość Hankabanka
pooglądaj sobie zabawki na listdomikolaja.pl, są tam podzielone na wiek mniej więcej, więc może coś podpatrzysz :)

Polecam książeczki personalizowane. Dziecko może zostać prawdziwym bohaterem bajki. Oryginalny i ciekawy prezent. Pozdrawiam

Gość gość
Może klasycznie lalka barbie? W babybaam.com jest dużo fajnych prezentów dla chłopców i dziewczynek w różnym wieku. :) Pooglądaj, może coś Ci wpadnie w oko.