Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem kobietą i jestem zbyt bezpośrednia

Polecane posty

Gość gość

I to często płoszy mężczyzn

Gość gość
Ja tez ,a niech s********ja

Gość gość
to może trójkącik ?

Gość gość
i to jest wina innych kobiet! nauczyły mężczyzn delikatnego sugerowania, owijania w bawełnę itp, a ja prosto z mostu mówię o swoich odczuciach i potrzebach i napotykam się ze zdziwieniem

Gość gość
Bo z facetami sie rozmawia tak np. Masz ochote z nim wyjsc do kina. To nie mowisz chodzmy do kina, tylko- a chyba w tym tygodniu wybiore sie do kina. Na co on odpowie -to chodzmy dzisiaj.

Gość gość
np nowa znajomość, potrafię powiedzieć, gdy zaprasz amnie do kina, że nie chce mi się siedzieć w oglądać film, wolę kawę i porozmawiać; żeby nie pisał do mnie smsów, bo nie znoszę tego, ma telefonować, w związku potrafię otwarcie powiedzieć co mi sie podoba w łóżku, a co mi nie sprawia przyjemności; powiem z góry że zirytowało mnie jakieś zachowanie a nie robie cichych dni i każe się domyślać; potrafię też konstruktywnie skrytykować

Gość gość
No to nie dziw sie ze uciekaja. Bo traktuja to jako odmowe , staraja sie a ty im mowisz posrednio s********j

Gość gość
no właśnie typowa męska rekcja na konkretną kobietę! nie mówię NIE, ale mówię nie mam ochoty na kino, chodźmy na kawę wolę rozmawiać, niż 2 godziny gapić się w ekran siedząc obok w ciszy. Jestem bezpośrednia, jestem odważna i pewna siebie..a oni się boją?

Gość gość
A jakbys mu upiekla tort czekoladowy a on by powiedzial -wiesz co nie lubie czekoladowego tylko waniliowy, to jakbys sie czula?

Gość gość
To nie bezposredniosc tylko malkontenctwo

Gość gość
Bezposredniosc to by byla wtedy jakbys powiedziala z entuzjazmem - super, wlasnie mialam ochote na nudny film!!! :)