Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak podrywają śmiali faceci

Polecane posty

Gość gość
lapia za cycki i za tylek, proponujac seks prosto z mostu wstretnym baba co robia na drutach skarpety

Gość gość
aaaa i jeszscze zapraszaja ksiezniczki na randki, przez miesiac o nie zabiegaja , bo ksiezniczki nic same nie moga zrobic, tylko musza faceci o nie zawalczyc,

Gość smiali podrywaja nastepujaco
- jak maja ochote sie z toba spotkac to po prostu proponuja spotkanie - zartuja w dwuznaczny sposob, kazdej rozmowie nadaja pikanterii (rozmawiaja w taki sposob, ze nawet pytanie o godzine czy gadke o pogodzie mozna sprowadzic do seksu) nie chce mi sie wiecej pisac, za duzo tego... zyjcie i obserwujcie a dowiecie sie.. :D

leniwa ;) jak juz :D

no dobrze, kontynuujac... smialy facet to przede wszystkim facet z humorem. jak ma gadane to kreci kazda babke (wyglad jest tu nieistotny!!). jesli podoba mu sie jakas kobieta (nie mam na mysli checi zaliczenia, a to, kiedy facet jest jakas kobieta zafascynowany) i ma o czym z nia rozmawiac - geba mu sie nie zamyka xx zaraz dokoncze, kafe mi sie strasznie wiesza :o

gdy probujesz dac kosza (a jesli nie kosza to na przyklad chcesz go troche zdystansowac) SMIALEMU facetowi - on nie bedzie szukac przyczyny u siebie - "wina" bedzie lezec po twojej stronie, bedzie probowac dalej (jesli chodzi mu konkretnie o ciebie), on ma te pewnosc, ze ma U CIEBIE szanse.

aha - smialy facet to dojrzaly facet, tacy nie strzelaja fochow o byle co :D smialy - nie mylic z dupkiem typem ruuchacza ;)

Gość gość
śmiały facet nie podrywa tylko podchodzi i zalicza

Gość gość
głównie kontakt wzrokowy- bez uśmiechu, ważne że się patrzy przynajmniej te 3 sekundy- wiem bo kiedyś sam tak robiłem;P

niby tak, ale niesmialy facet na przyklad tez moze na kobiete patrzec, ba gapic sie, ale nawet nie podejdzie, wiec z tym wzrokiem to tak na dwoje babka wrozyla ;)

no dobra - niesmialy spojrzy spode lba, smialy - bedzie przeszywac wzrokiem "na chama" :D az sie babce mokro zrobi, lub az sie biedna zaczerwienia :P

Gość gość
No cóż, pochodzi, poprawia dresik i rzuca: r***asz się czy trzeba z tobą pochodzić?

Gość gosc2005
" No cóż, pochodzi, poprawia dresik i rzuca: r***asz się czy trzeba z tobą pochodzić?" Tak to podrywaja leniwe malolaty.

Gość gość
wy babsztyle znowu tutaj jestescie, pilnujecie mnie , czy jak???

Gość gość
a dlaczego kontakt wzrokowy bez uśmiechu?

Gość gość
tu zaraz sie zaczna wypowiadac najmadrzejsze babska pod słoncem i na forum , wiec faceci spieprzajcie stad, bo królewny nadchodza.

Gość gosc2005
Czy masz choc tyle odwagi, zeby pisac pod jednym, rozpoznawalnym nickiem?

Gość gość
z mojego bardzo, bardzo skromnego :P doświadczenia jako osoby podrywanej, to na pewno ogólnie zainteresowanie. rozmowa, jakiś mniej przypadkowy dotyk, pytania i proszenie o odpowiedź właśnie ciebie.

Gość gość
Smiali podrywają następująco - niestety ale moja historia jest najlepszym przykładem tego, że niezamykająca się gęba podczas rozmowy i same wspólne tematy, bo mieliśmy ich całe mnóstwo, wcale nie musza oznaczać, że mężczyzna jest kobietą zafascynowany, a przynajmniej nie że traktuje ją poważnie jako kandydatkę na swoją kobietę czy choćby przyjaciółkę. Często to tylko chęć podniesienia swojego ego i nic więcej, Trudny Typ ma niestety rację.

Gość gość
Śmiały - podchodzi, rozmawia, zaprasza Nieśmiały - patrzy się, czeka na jakiś znak, szansa 1 na 100 że podejdzie i zacznie rozmowę

Gość gość
najsmielszego faceta kobieta powinna nieco podrajcowac

Gość gość
"gość najsmielszego faceta kobieta powinna nieco podrajcowac". To znaczy...?

Gość gość
?