Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alina29

Wycieczka jako prezent ślubny HELP

Polecane posty

Gość gość
Pomysł jest idiotyczny! To, że ty chcesz jechać, nie oznacza, że inni ludzie mają takie same zachcianki. Powiem więcej, taka wycieczka, to narażanie młodych, czasem spłacających długi weselne i urządzających np. mieszkanie, na dodatkowe koszty. A bo przecież trzeba kupić ciuch, żeby jakoś wyglądać, trzeba płacić, często w Euro, jeśli chce się kawę wypić, do tego napiwki, czasem wypożyczenie samochodu, wycieczki fakultatywne. Mają jechać do hotelu i nic nie robić, bo wszystko drogo kosztuje? A tak, sama jeżdżę często na urlop i wiem, że 500 euro na osobę, to rozsądne minimum, które trzeba dołożyć do tego, co się zapłaciło w biurze podróży. Powtarzam, minimum, w Grecji, czy północnych Włoszech to za mało. Tam kolacja potrafi kosztować na 2 osoby ponad 80 euro. Dlatego powtarzam, wiem że to wątek reklamowy biur podróży, ale kupowanie młodym wycieczki jest bezsensowną bzdurą i narażaniem ich na naprawdę wysokie koszty.

Gość gość
Propozycji można wskazać wiele, ale jedną z wymarzonych może być taka - https://logostour.pl/kraje/zanzibar Łączysz trzy piękne miejsca. Masz niewiarygodne plaże Zanzibaru, masz również genialne safari Kenii i Tanzanii. Każdy z tych kierunków ma do zaoferowania to coś, coś niewiarygodnego. Ewentualnie może Chiny, albo Kuba zaliczona na jednym wypadzie z Meksykiem? To już konkret...

Gość gość
Na jakim portalu można najłatwiej i z najmniejszą stratą odsprzedać wycieczkę, którą otrzymaliśmy w prezencie ślubnym. Mamy kredyt za wesele do spłacenia i nie możemy jechać, tym bardziej, że taki wyjazd wymagałby kolejnych inwestycji, choćby w ciuchy, wymianę, żeby cokolwiek na tej wycieczce zobaczyć, a każdy fakultet czy wynajęcie samochodu kosztuje!

Gość gość
Warto sobie pojechać w góry Sowie do Bukowej Chaty -http://bukowachata.pl/. Piękna okolica góry lasy spokoj cisza czyli dokładnie to czego zawsze szukam na urlopie. Nie rozumiem ludzi którzy odpocząć jeżdżą do kurortów...Przecież tam jest człowiek na człowieku zawsze gorzej niż w centrum handlowym w sobotę..

Gość softangel30

ja razem z rodziną zafundowaliśmy mojej siostrze i jej mężowi wyjazd do Izraela na wycieczkę Mozaika Izraela z konsorcjum, gdyż od zawsze ich marzeniem było zobaczyć ten kraj - byli bardzo zadowoleni z prezentu a co do wycieczki to mówili, że rewelacja