Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

blog

Polecane posty

Gość gość

witam ! chciałabym założyć bloga i nie mam za dużo pomysłów o czym bym mogła napisać . napewno bd tam : DIY ulubieńcy czasem jakieś przepisy duzo zdj bo uwielbiam robić zdj moda (wyszczególnić jakieś tematy modowe poprosze) i jakiś inne tematy piszcie brak mi wenny!!!

Gość gość
blog o rodzajach wydzielin z łiły

Gość gość
Jak brak ci weny, to się po prostu nie nadajesz na blogera. Czasem lepiej jest pisać, że pięknie dziś liście z drzewa spadają, a twój kot śmiesznie miauknął niż dodawać jakieś skopiowane informacje o zwierzakach i temu podobne.

Gość gość
to nie bd posty skopiowane poprostu pomyślłam że może jest cos innego o czym bym mogła napisać a i ulubieńcy to nie zwierzaki tylko chodzi o kosmetyki książki seriale itp.

Gość gość
Nie pisz wcale, jak nie wiesz o czym.

Gość gość
nie masz pomysłów, weny to na co ci ten blog? Blog zakłada się, jeśli ma się jakąś pasję i chce się z nią podzielić z innymi, napisać coś WARTOŚCIOWEGO a nie jakieś dyrdymały na podstawie artykułów z internetu. No i blog powinien być o czymś konkretnym a nie raz przepis kulinarny, raz fotografia, raz moda. Taki miszmasz jest idiotyczny. Odpuść sobie bo to nie ma sensu.

Gość gość
bosz kobieto jakas ty tepa jesteś ja wiem o czym bd pisała ale może jest coś o czego nie zauważyłam to i tak tylko były przykłady żeby wiedzizieć w jakim kierunku idzie ten blog

Gość gość
właśnie taki misz masz jest dobry sama tylko takie czytam blogi i znam kilka które sa w rankingu na pierwszym mmiejscu wiec to ty raczej chyba nie masz pojecia o czym piszesz więc sie zastanów bad sobą a nie pierdoły wypisujesz

Gość ja pieerdole
Jak masz pisać "bosz", "bd" to daruj sobie bloga, gimsrako!