Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qeeenie 123

Spalony podryw co robić dalej

Polecane posty

Gość qeeenie 123

Od ponad roku podoba mi się pewien facet. Po jego zachowaniu wywnioskowałam, ze chyba ja mu też. Przeszywa mnie wzrokiem jak przechodzi obok i nie są to takie zwykłe spojrzenia, tylko długie, przeszywające prosto w oczy i kiedyś próbował mnie zagadnąć. Miałam już dosyć tego, że tylko ciągle się w siebie wgapiamy a nic więcej. Poszłam wiec do niego do sklepu - kupic płyty. I wtedy nastapił paraliz - odebralo mi mowę, zaczęly trząsć mi się rece. Facet próbowal nawet zazartowac a ja nic stalam jak glupia, po czym zaplacilam i zwialam. Teraz on pewnie ma mnie ze kretynke i nie wiem co dalej robic. Czy jest w ogole szansa, by cos z tego jeszcze bylo

Gość gość
nie przejmuj sie:) tak naprawde to my wyobrazamy sobie ze cos bylo przeokropne a odbior innych jest okay

Gość gość
na pewno nie ma cię za kretynke, jak czujesz, że mu się podobasz i rzeczywiście tak jest, to powyższe nie ma żadnego znaczenia 😍

Gość gość
teraz to tylko pozostało ci pokazać mu vaginkę

Gość qeeenie 123
Tylko, czy powinnam coś dalej robić, czy czekać aż on teraz zrobi jakiś krok ? Od tych podchodów spać już nie mogę :) Zastanawia mnie jednak , czy jeśli naprawdę mu sie podobam to czemu on nic nie robi, tylko poprzestaje na patrzeniu

Gość qeeenie123
Proszę niech mi ktoś poradzi, bo osiwieje niedługo. Czy po tym nieudanym występie jeszcze jakoś w oczach tego faceta mogę wygladać. I co mam robić żeby nie wyjśc na jakąś narzucającą się? Ale czekać w nieskończonośc aż facet się obudzi nie mam zamiaru. Poradzcie proszę