Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pani Pani

Zniszczyl mnie psychicznie POMOCY

Polecane posty

Gość Pani Pani

Witam mam taki problem pochodze z małej miejscowości, Spotykałam sie z facetem który mnie zniszczł moją reputację a mianowicie.Byłam z nim 2 lata zostawiłam go i nie chce w ogole go znać.Facet okazał sie szują nawymyślał na mnie takich głupoty że sie sprzedaje za pieniądze że dosłownie jeste K***rwą ,Wariatką, i że jestem brzydka spoko jakoś mnie to nie rusza bo jestem fotomdelką ludzie zaczeli sie ze mnie wyśmiewać nie szanować nie wiem co on jeszcze nagadał na moj temat ale wiem że on mnie nagrywał , robił zdjęcia mnie poniżał ;-( miałam nawet taką sytuacje pracowałam w centrum handlowym jako hosstesa miło wspomina z wyjątkiem tego jak facet obsrywał mi d**ę mówiąc do mnie że jestem K***rwa pierwszy raz widziałam tą osobe na oczy a wiedziała o mnie praktycznie wszystko, znajomi sie poodsuwali odemnie nie chca ze mna rozmawiać na prawde nie wiem co mam robić, nie mam już przyjaciół jestem sama nie ma dnia żeby nie płakała

Gość gość
psychiczny. zrób to samo :D

Gość Pani Pani
nie ja nie jestem z tych ludzi co sie odgrywają ja żyje swoim życiem wole udawać że nic nie wiem ale w sercu mam ból już nigdy nie zaufam żadnemu facetowi :(

Gość mickyyy
moze warto zmienic miasto? Zaczac od nowa

Gość Pani Pani
brałam tez to pod uwagę żeby sie wyprowadzić mieszkałam 3 miesiące we Wrocławiu było ogóle bardzo mi dobrze odetchnełam trochę poznałam bardzo miłych ludzi ale niestety musiałam wrócić do domu :( i znowu złe wspomnienia mam takiego doła

Gość szewczyk dr_atewka
nie zniszczyl tylko usilowal zniszczyc pamietaj o tym zawsze

Gość Pani Pani
nie wiem załaman jestem ;(

Gość gość
staszek spod monopolowego W każdym kłamstwie jest ziarno prawdy G***o prawda

Gość Pani Pani
Ktoś może też miał taką sytuację???

Gość Pani Pani
słuchajcie na prawde nie życze wam tego co ja przeżywam najgorsze to wykanczanie psychiczne, a w kłamstwie jest ziarnko prawdy może i jest ale nie w moim przypadku . Ludzie niszczą drugiego człowieka nie slusznie bo z tym facetem już nie chce być żyliśmy w takim wolnym związku i teraz mam konsekwencje takiego zwiazku żebym wiedziała to bym w te g**wno nie wchodziło ale kto to wiedział ze to tak sie skonczy :(