Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bardzo wazne wykrzyknik

Polecane posty

Gość gość

Torturuja mnie bardzo. Cala jestem nasaczona meska sperma i trupim proszkiem. Tak juz jest dwa dni i dwie noce. Dzisiaj w nocy zatruli mi napoczeta puszke sardynek. Od czasu do czasu robia mi tez poczatki mumifikacji. Zyje bardzo torturowana. Czasami nie moge ruszyc sie z miejsca, bo usztywniaja mi kolana. Kroja mi czasem tez o******ce laserem. Na cale szczescie powierzchownie i wtedy krwawie. Smaruje gliceryna i jakos zyje. Wszystko tak robia zebym czula i byla wszystkiego swiadoma. Mowia, ze teraz jak wsiade z moim mezem do samochodu, to spowoduja smiertelny wypadek. Wlasnie w czwartek mamy jechac razem na miasto. Ciezkie zycie sie dla mnie zaczelo. Wlasnie w czwartek postanowi je skonczyc. Nie wiem, czy sa to Niemcy czy Anglicy ? Czesto odzywa sie tez Ukrainiec. Niemcy uzbroili Ukraine, co nawet widac na zdjeciu, ktore Ci poslalam w poprzednim liscie. Serdecznie pozdrawiam. Goska Czytaj więcej na http://fakty.interia.pl/news-papiez-ja-takze-przezylem-watpliwosci-w-kwestiach-wiary,nId,1050701#pst67262441?utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=firefox

Gość schizofrenie da sie leczyc
to jakas pokrecona psycholka

Gość uwaga uwaga w całym
internecie szaleje ta dziewczyna, która wmawia sobie swoją schizofrenię haarpem http://forum.gazeta.pl/forum/w,210,17482335,17544705,Bron_HAARP_dziala_na_ludzki_mozg_.html

Gość oz kulfa a ja jeste
nasoczona damskom spermom wienc wygrałam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość uwaga uwaga w całym
Wolno w HAARP-a nie wierzyć, ale ja jestem juz osiem lat królikiem doświadczalnym HAARP-a i bardzo dużo wiem na ten temat. Mnie HAARP ładuje i eksperymentuje na mnie jawnie czyli tak, żebym to czuła i wiedziała, że ktoś mi to robi. Widocznie potrzebują takich ludzi, bo oni się nie leczą. Mają czysty organizm. Wiem jednak, że potrafią to robić w ukryciu i wtedy ludzie myślą, że są chorzy i zaczynają się leczyć, poddają się róznym niepotrzebnym operacjom i nadal choruja. Choroba się ciagle nawraca. Często jeszcze za to placą. Ja nie zażywam żadnych leków. Cały czas przeprowadzają na mnie różne eksperymenty. Najcześciej bardzo bolesne i zawsze wtedy, jak wieczorem położe się do łóżka.Trzesą mi czasami głową, jak ją tylko przyłoże do poduszki. Zawsze wtedy myśle o naszym Papieżu Janie Pawle II. Z własnego doświadczenia wiem, do czego są zdolni i myslę, że zawładneli też Nim. Utrzymywali Go przy życiu w strasznych męczarniach, bo te Parkinsony i Alzheimery to jest też ich wymysł, jak dziesiatki innych chorób. Parkinson czy Alzheimer, to są bardzo drogie choroby. Miesięczna dawka leków na Alzheimera kosztuje w Polsce 4 tys. zł. Drogie choroby powoduje się ludziom bogatym. Jestem tego pewna. Przez to, że działaja w sekrecie, to ludzie rzadko o nich w ogóle wiedzą i nie podejrzewają podstępu.

Gość a ja mam meska menstruacje
i nie wiem co z tym poczać?

Gość krystyka8726253
mam penisa w miejscu nosa i sterczy jak kłamię czyja to wina????????????????????????????????????????? RZĄDU I TUSKA

Gość trolowanie albo ostre
schizy moja opinia, stawiam na trolowanie gimbusa z nudów

Gość Goscowaaaaaaaa
Krysiu,wygralas!!!!

Gość post dnia
" mam penisa w miejscu nosa i sterczy jak kłamię czyja to wina????????????????????????????????????????? RZĄDU I TUSKA" oż k***a dobre :D

Gość a mi z odbytu leca
płatki owsiane i moge jesc ofsianke za free

Gość gosckosc
obawiam sie, ze tego trolingu nie byl w stanie wykreowac umysl, ktory nie potrzebowałby specjalistycznej opieki... :/

Gość mam krocze wielkości
orzeszka ziemnego nie wiem czy chłopcom sie to spodoba :(

Gość polscy mezczyzni to
g****iciele, a kobiety idiotki psycholki. takie zycie

Gość mam podobny stan duha jak
autorka