Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W jakich światowych miastach byliście

Polecane posty

Gość gość

Tzn takich znanych na cały świat typu Paryż, Madryt, Kair? wymieniajcie

Gość gość
Nieduzo tego, a szkoda: San Francisco, Barcelona, Wiedeń, Berlin, Praga, Paryż i Londyn.

Gość gość
Praga,Berlin, Hamburg, Amsterdam, Wenecja, Rzym, Bolonia, Florencja, Kijów, Wiedeń,Tokio,Osaka🖐️

Gość Emilka233333
Kraków ( uważam ,że jest to światowe miasto), Warszawa, Praga, Wiedeń (ale to przejazdem więc nie wiem czy moge to zaliczyć), Paryż, Stambuł, Kair i chyba tyle z takich bardzo dużych i znanych. Nie bylam niestety jeszcze w Londynie, Barcelonie, Madrycie, Lizbonie, Berlinie i wielu innych światowych miastach

Gość Emilka233333
a i jeszcze zapomniałam o Wenecji tam też byłam :)

Gość Emilka233333
i o Rzymie. Jak mi się jeszcze coś przypomni napiszę :P

Gość w Krakowie mieszkalam 10 lat
poza tym Helsinki, Wieden, Londyn, Berlin z okna pociagu, Wilno na wycieczce szkolnej sladami Mickiewicza (kiedy to bylo, piekna i mloda....)

Gość Muzinas
Paryż , Rzym , Ateny, PRaga

Gość gość
San Francisco, Nowy Jork, Las Vegas, Palo Alto, Londyn, Barcelona, Wenecja, Waszyngton, Atlanta, Miami, Berlin, Praga i jeszcze trochę, ale już nie pamiętam, najgorsze i najlepsze z tego, ze widziałam je bez męża i będe musiała jeszcze raz to wszystko zwiedzać, "bo on chce zobaczyć"

Gość gość
Paryż, Ateny, Rzym, Praga, Wenecja, Budapeszt, Bratysława, Wiedeń. Stambuł, Kair, Tunis, Palma na Majorce. Trochę mało ,ale byłam w wieku krajach tak ogółem tylko nie w stolicach

Gość gość
Stalida, Rodkaersbro :D 🖐️

Gość Fiutkowski12
Santa Cruz, Paryz, Nancy, Strasbourg, Metz, Luxembourg, Rzym, Wenecja, Ravenna, Florencja, Wieden, Salzburg, Linz, Passau. Monachium, Regensburg, Norymberga, Stuttgart, Freiburg, Karlsruhe, Pforzheim, Mainz, Frankfurt, Wiesbaden, Duesseldorf, Kolonia, Kassel, Hannover, Hamburg, Berlin, Lipsk, Drezdno, Saarbruecken, Trier, Koblenz, Marburg Giessen, Mannheim, Heidelberg, Ludwigshafen, Mosbach, Kaiserslautern, Wissembourg, Frankfurt, Darmstadt, Eberbach, Landau, Neustadt (Wstr), Bad Kissingen, Bad Duerkheim, Bad Schwartau, Lubeka, Brunschwik, Wuerzburg, Aschaffenburg, Bamberg, Bayreuth, Ulm, Lindau, Konstancja, Basylea, Genewa, Zuerich, Vaduz, Chomonix, Innsbruck, Rosenheim, Friedrichshafen, Cuxhafen, Uelzen, Lueneburg, Amsterdam, Nijmegen, Maastricht, Praga, lubljana, zagreb, Belgrad, Timosoara, Giorgiu, Sofia, Nis, Wilno, Ryga, Tallinn, Helsinki, St. Petersburg, Pstkow, Krakow, Wroclaw, Czestochowa, Lodz, Warszawa, Poznan, Szczecin, Gorzow Wlkp., Gdansk, Bydgoszcz, Torun, Wieliczka, Walcz, Chojnice, Czluchow, Malbork, Elblag, Olsztyn, Bialystok, Elk, Gizycko, Goldap, Olecko, Suwalki, Augustow, Lomza, Szczytno, Nidzica, Mlawa, Dzialdowo, Ostroda, Braniewo, Lidzbark W. Bartoszyce, Ketrzyn, Mragowo, Pisz, Mikolajki, Olsztyn, Ilawa, Brodnica, Inowroclaw, Ciechocinek, Walbrzych, Jelenia Gora, Sieradz, Turku, Srem, Gniezno, Wloclawek, Inowroclaw, Kwidzyn, Grudziadz, Sztum, Reszel, Mlynary, Frombork i Praga.

Gość womaxxx
Fiutkowski - ale w Kielcach nie byłeś....

Gość Fiutkowski12
chociaz nie wiem czy to się liczy bo przez niektóre te miasta przejezdzałem a nad resztą leciałem

Gość gość
Londyn, Paryz, Amsterdam, Lizbona, Wenecja, Budapeszt, Berlin, Tel Aviv, Kair, Nowy Jork, Miami, New Delhi, Mumbai i w 1000+ innych ale mialy byc swiatowe to sa :)

Gość Fiutkowski12
W Kielcach bylem 2 razy po 0,5 godz. gdy jechalem autobusem do Krakowa. Zapomnialem dodac: Jerozolima, Betlejem, Nazaret, Haifa, Jericho, Cezareja, Kafarnaum.

Gość gość
Nie ma takiego miasta jak Londyn !. Jest Lądek Zdrój !

Gość gość
Paryż, Londyn, Wiedeń, Nowy Jork, Chicago, Denver, Miami, Orlando, Las Vegas, Rzym, Sztokholm, Lwów