Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krystian32

Komu powinno bardziej zależec

Polecane posty

Gość Krystian32

Komu Waszym zdaniem powinno bardziej zalezec na zwiazku kobiecie czy mezczyznie?

Gość Krystian32
Jezeli kobieta twierdzi ze facetowi powinno bardziej zalezec!?

Gość d69
to moze chodzi jej o opieke nad soba i adoracje. zalezec powinno obojgu. po co sie starac jak jednej stronie zalezy mniej?

Gość Krystian32
usłyszałem takie stwierdzenie że kobiety juz takie są jak facet im sie oswiadczy to wtedy staraja sie jeszcze bardziej niz facet!

Gość d69
yyy... coz moge powiedziec. dziwna osoba :) po oswiadczynach na pewno czesc kobiet czuje sie pewniejsza zwiazku i moga dawac z siebie wiecej ale to nie jest regula i przeciez czesto jest tak ze po slubie jest wrecz przeciwnie

Gość Krystian32
No właśnie tak ostatnio usłyszałem od dziewczyny że jak sie oswiadcze to poczuje pewnie i wtedy zobaczy jak bardzo mi na niej zalezy!

Gość d69
chyba chce wymusic oswiadczyny. ile macie lat ile jestescie razem? oswiadczyny powinny byc zwienczeniem zaufania i staran a nie poczatkiem

Gość Krystian32
Jestesmy 4 lata a mamy ok 30.

Gość d69
a mieszkacie razem? po 4 latach ona juz powinna czuc sie pewnie bez zareczyn. na mojego niucha to po prostu sygnal ze ona chce zebyscie sie zareczyli i cie cisnie.

Gość Krystian32
Tzn ostanio powiedzial że nie może sie doczekac wspolne mieszkania i slubu. Ale ona twierdzi ze jest staroswiecka i takie juz niby dziewczyny sa i chca zeby facetowi powinno bardziej zalezec bo wtedy czuja sie pewniej!

Gość d69
kochasz ja? takie sa dziewczyny... ja taka nie jestem tzn ze nie jestem dziewczyna? troche rozsadku w to wszystko

Gość Krystian32
Kocham ją, ale nie zrozumialem dalszej czesci Twojej wypowiedzi!?

Gość d69
chodzi mi o tlumaczenie ze "takie sa dziewczyny". nie sa takie. Twoja taka jest i albo to akceptujesz albo nie. skoro ja kochasz to moze sie oswiadcz?

Gość Krystian32
Powiem tak mówi mi ze jestem miłościa jej zycia że nadaje sens jej zyciu i nie chce żyć beze mnie, a pozniej mowi że jak sie oswiadcze to ona poczuje sie pewnie i bedzie wiedziec ze na niej zalezy! Nie wiem czy sie doszukuje czegos, ale nie wiem jak to odebrac! Czy naprawde teraz tak jest pisze czy dopiero bedzie jak oswiadcze i zamieszakmy razem czego ona niby bardzo chce!

Gość gość
a czujesz sie kochany? dla mnie to tekst zebys sie po prostu oswiadczyl. chce z toba zamieszkac ale fakt ze dla niektorych oswiadczyny sa w tym niezbede a przynajmniej bradzo potrzebne

Gość Krystian32
Widzę ze coś do mnie czuje tylko nie rozumiem jej teorii ze ona chce zeby ja sie bardziej staral zeby widziala ze mi bardziej zalezy!?