Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mamy które mają rok lub dwa różnicy między dziećmi

Polecane posty

Gość gość

jak sobie radziłyście w ciąży?często nosiłyście starsze dziecko na rękach (bo wiadomo, że to nieuniknione)?

Gość gość
Ja mam 2 synkow rok po roku i od samego poczatku nosiłam małego do samego konca. Teraz jestem w 3 ciaży i tez chłopaczków nosze ... na razie to 5 tydzień. Chce sie starac jak najmniej nosić. Jednak jest to nieuniknione.

Gość gość
a po takim troszkę dłuższym noszeniu nie olał Cię brzuch? ile ważą Twoi synkowie?

Gość gość
normalnie obie radzilam. poza mezem wracajacym z pracy po 19tej nie mialam nikogo do pomocy.jezdzialam autem do samego porodu, dzwigalam dziecko, opiekowalam sie lezacym ojcem chorym na alzheimera, przez pierwsze 3 miesiace ciazy, potem tato zmarł. przewracalam na lozku, mylam ,przebieralam, 3lub4 razy w 2ke z mezem podnosilam, jak spadl z lozka. ciezko bylo zostawic w srodku nocy umierajacego staruszka na podlodze, a wiadomo tej porze nie zawolasz sasiadow... bralam leki na podtrzymanie ciazy, mialam krwiak. ciaze donosilam , dzis mam swietnego 3 latka:)

Gość gość
wiadomo, ze godzinami nie nosiłam , czasem pobolewał najbardziej wieczorem ja sie kładłam to czułam jak boli. starszy ma 14 kg, a młodszy 10 kg.