Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ZEMSTA

Polecane posty

Gość gość

Jak zemścić sie na kochanku który zostawił i wrócił do żony??????

Gość gość
Chcesz zemsty,dlaczego? Wyznał Ci miłosc? Obiecał,że zostawi żone ? Oni wszyscy tak tylko mówią a potem wracają do żony.Chociaż byli tacy co odeszli ale do kochanki

Gość gość
jesli wiedzialas o tym ze ma zone to bardzo ci tak dobrze szmatko :D a jezeli nie wiedzialas, to nie boj, predzej czy pozniej on za to zaplaci 🖐️ takie jest zycie - akcja reakcja, musi byc rownowaga :D

Gość gość
Przez rok mówił ze nie ma żony a jak sie o tym dowiedziałam oczywiscie nie od niego to byłam w nim zakochana i nie potrafiłam tego przerwać a on mnie zapewniał ze mnie kocha i nigdy nie zostawi

Ojej, niesamowite, że zdradzający frajer wciskał kity kochance a potem ją rzucił :D Takie niespotykane, napisz o tym powieść, będzie bestseller:classic_cool:

Gość gość
Ale, porażka wrócił do zony haha, od kochanki do zony haha Ale z ciebie musi być małpiszon. I jeszcze mściwa, dobrze ze wrócił. Wolał posypany związek niż z Tobą. Zemścij się to przynajmniej umocnisz jego decyzję. A może jego zona już wszystko wie skoro wrócił do niej. I wyjdziesz na kretynkę większa niż jesteś. Nawet go nie kochałaś skoro chcesz się mścić, zamiast coś naprawić, żeby wrócił do Ciebie, więc daj mu spokój poj***e. Wystarczającą karą dla niego jest samo to, że zrobił tak z******ty błąd zadając się z Tobą. Ale co Ty tępy bucu możesz o tym wiedzieć.

Gość gość
Zrób mu tak na złość: zesraj się w gacie, usiać na kanapie oczywiście w swoim chlewie i podskakuj wyjąc w niebo głosy :D:D:D

Gość gość
a jak ma na imię ten kochanek? może to mój mąż?