Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość micky35

czy wedlug was jest to normalne

Polecane posty

Gość micky35

Jestem z facetem od 9 miesięcy,codziennie on odemnie oczekuje nawet 2 razy dziennie żebym jemu robiła loda,przyznam że nie przepadam za tym,w poprzednich związkach tak nie mialam,jak jemu nie zrobie to strzela focha i dziwny,jczest,sam przyznal że z była żona tego nie mial a na tym punkcie jest zboczony,czasami mówi że jak nie chcę to nie,ale jak odmowie to nadyma sie,już nie wiem co robić,czy jemu potrzebna wizyta jest do seksuologa?pomóżcie,

Gość eererer
zadzwoń do prostytutki , niech przyjedzie do niego i zrobi to za ciebie

Gość gość
~Chwast do ~sklepowa: "Jutro bedzie Poradnik Speolologiczny...no,karkówka bedzie" dzisiaj 09:06 | odpowiedzi: 1 odpowiedz oceń: -1 +1 ~Miśku ty zazdrośniku jeden : oj taka jestem :) dzisiaj 09:06 odpowiedz oceń: -1 +1 ~bibis : To ci dopiero bankructwo. Zwykłe zamknięcie działalności gospodarczej. Hieny dziennikarskie. dzisiaj 09:02 | ocena: 100% odpowiedz oceń: -1 +1 ~al capone : ...kto to zrobił?Ja.Pan?To ja się pytam kto...pytam się. dzisiaj 09:00 | ocena: 100% odpowiedz Twój głos

Gość micky35
Bardzo proszę o poważne odpowiedzi,naprawde sie z tym dziwnie czujeostatnio usłyszałam że takie zachowanie wynika z braku szacunku do kobiety,ale twierdzi że bardzo mnie kocha,co myśleć