Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego ludzie nie zawieraja malzenstwa

Polecane posty

Gość gość

Na zasadzie kontraktu na np. 10 lat z mozliwosia przedluzenia? Co to za p*****ly ze do konca zycia? Ludzie sie zmieniaja niesamowicie, 10 lat to akurat diametralne zmiany w nim zachodza. Poza tym dbaliby o ten kontrakt, zeby nie wygasl.

Gość gość
Chyba jeszcze mi się nie zdarzyło przeczytać czterech zdań z taką liczbą bredni...

Gość Zielony Turban
Nikt ci nie broni zawrzec kontraktu na 10 lat ale nie nazywaj tego malzenstwem bo malzenstwo to co innego.

gość Chyba jeszcze mi się nie zdarzyło przeczytać czterech zdań z taką liczbą bredni... xxxxxxxxxx naprawdę , trudno sie nie zgodzić :D

Gość gość
To skad tyle watkow o rozpadzie pozycia?Nie rozumiecie ze jak macie cos za darmo i na cale zycie to tego nie szanujecie? A ile kobiet zmarnowalo urode i mlodosc bo siedzialy z typem ktory nimi poniewieral? Ktos inny moglby zachwycac sie jej cialem, kochac, a ona wiednie, marnuje sie.

nie masz pojęcia o istocie małżeństwa ale także miłości . Zawrzyj spółkę z o.o i żyj długo i szczęśliwe - czyli przez 10 lat :)

Gość Zielony Turban
za darmo??? :-D

Gość gość
najlepsze jest to, ze malzenstwo mozesz zawrzec chocby po dniu znajomosci, bez zadnego problemu, nie musisz przedstawiac swiadkow, ktorzy potwierdza, ze jestescie zdrowi na umysle i wiecie czego chcecie, nikomu nie musisz niczego udowadniac, idziec do SC i juz, 5 minut i jestes w malzenstwie, ale idz sie rozwiedz....nagle sie okazuje, ze musisz swiadkow przedstawic, udowadniac, ze malzenstwo to: pomylka/umarlo smiercia nat. lub z innych powodow...

Gość gość
Nie szkoda wam gladkiej skory, jedrnych piersi, ktorych maz nie docenia, ktore mu spowszednialy do tego stopnia ze schabowy go bardziej podnieca

mylisz się- nie masz możliwość pobrać sie w ciau 15 min - musi minąć karencja od złożenia wniosku i musisz przedstawić świadków , którzy będą obecni podczas podpisywania dokumentów . I

Gość gość
Rozwod to porazka, jeszcze wspolnota majatkowa, wiekszych kajdan nie ma, galernik mial latwiej

Gość Zielony Turban
ale malzenstwo to nie tylko seks nawet 10 lat to za duzo na sekz z ta sama osoba malzenstwo to cos duzo wiecej dlatego w kosciolach I innych religijnych organizacjach przygotowuja do malzenstwa. W 5 minut to mozesz tylko zawrrzec cywilne I tylko w Vegas.

Gość gość
Zeby wziac slub wystarczy miesiac zeby sie rozwiesc czasem 10 lat. Sledztwa, dowody, dochodzenia.

jeśli zgodnie chcesz sie rozwieść- to wystarczy jedna rozprawa . Co w tym trudnego ?

Gość gość
Nie wiem, dziwi mnie to. Ta milosc oglupia strasznie, ludzie sa jak po narkotyku, nacpani i nietrzezwi.

Gość gość
Jak chcesz z ozeczeniem o winie to mozesz utonac w sadzie na pare lat

Gość Zielony Turban
"Nie wiem, dziwi mnie to. Ta milosc oglupia strasznie, ludzie sa jak po narkotyku, nacpani i nietrzezwi." Ale jakie to fajne!!

Gość gość
Gorzej jak za szybko wytrzezwiejesz :)

Gość Zielony Turban
Niektorzy trzezwieja po 50 latach w zwiazku :-D

Gość gość
bo wtedy nie dostaną alimentów od państwa i dofinansowywań dla samotnie wychowujących dzieci. rodzinne itp

Gość gość
czyli co? teorie spiskowe przeciwko milosci? :-D