Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlug

Polecane posty

Gość gość

Witam.Pare lat temu zalozylismy mezowi konto z debetem,ja podzyrowalam bo wyjezdzalam na konkrakt za granice a on wtedy byl bezrobotny. Po roku rozwiedlismy sie. I teraz po 6 latach okazalo sie ze on 2 miesiace po moim wyjezdzie wzial debet na 1500 i do tej pory nic nie splacil i odezwali sie do mnie! Chcieli skierowac sprawe do sadu,balam sie dodatkowych kosztow wiec w nerwach zapedzilam sie i zgodzilam sie na splate w ratach(4000zl obecnie). Ale nie chce darowac tego bylemu mezowi bo nie dosc ze go utrzymywalam przez te kilka miesiecy po wyjezdzie to on jeszcze zrobil ten dlug bez mojej wiedzy. Co zrobic by wyegzekwowac splate zadluzenia, on zarabia najnizsza krajowa,a ja mam rodzine i nie podaruje temu pasozytowi.

Gość gość
Nikt sie nie orientuje? Do prawnika wybieram sie po swietach,a chcialabym juz troche sie orientowac:/

Gość gość
a dlaczego od Ciebie chca spłaty skoro on pracuje??? jemu powinni wejsc na pensje

Gość gość
Bo sprawa nie poszla jeszcze do sadu i do komornika,a on chyba ma juz konto w innym banku,wiec sciagnac nie moga,zreszta slyszalam ze komornik z najnizszej krajowej mize tylko sciagnac alimenty wiec boje sie ze zaplace i nie odzyskam ani zlotowki

Gość gość
Wogole wkurzylam sie ze bank zwlekal az 6 lat z poinformiwaniem mnie i zadluzeniu,masakra jakas,powinni zmienic prawo

Gość gość
Up