Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Żal

Polecane posty

Gość gość

Bądź sobie niedostępna, nieśmiała i sama - cześć

Gość gość
No jestem sama i nieśmiała, ale z tą niedostępną to przesada.

Gość gość
ok z niedostępną przesadziłem, ale wkurza mnie ta nieśmiałość... ja sam jestem okropnie nieśmiały kiedy coś do kogoś czuje... popaprana bezradność... nieśmały + nieśmiała = nic z tego nie będzie... nie chce mi sie zyc!

Gość wejherland
no niestety czasem lepiej byc przeciwienstwem,

Gość gość
mi też ,co ja na to poradzę,jesteś taki ,że nie wiem już ,kim jesteś naprawdę,ja lubię jasne sytuacje.

Gość gość
nie bądz złośliwy!

Gość gość
a czym są jasne sytuacje dla nieśmiałych? są takie? .... jedno i drugie ani be ani me, tylko gierki w których już się gubię... te zachowania ... łeb mi puchnie od ich interpretacji ... a wiedziełem jak tylko ujrzałem, że będą same problemy... identyczny charakter, to widać po oczach odrazu... po ich kształcie... zapatrzeniu ... powinienem był dystansować do samego końca ... tak podpowiadała mi intuicja, a nie wkręcać się instynktownie powoli... teraz już nic innego nie czuję jak tylko pociąg do niej ... krwiste pożądanie ... jak zwierze... brzydzę się tego .... siebie się brzydze samego ... zawsze poważny, pogodny, optymistyczny i opanowany ... a teraz nic tylko bezradność i żal .... pesymizm ... modlę się by móc zapomnieć... chcę zapomnieć... uciec jak najdalej, prześcignąć to pożądanie, ale brak mi energii i sił .... Boże może czas mi pomoże