Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Denerwuje mnie to strasznie gdy chce sie poptrzyć na dziewczyne a

Polecane posty

Gość gość

mama coś mnie ciagnie za rekaw i coś chce albo coś mówi i całyczas musze sie odwracać bo ona też sie bedzie patrzyć chyba z 3 razy tak było ;( odwruciłem głowe ona też i to w 1 minucie gdzieś . ostatnio z pół roku temu na imprezie bylem pijany i przyszedłem do domu od tego czasu nie wychodze , praktycznie . znam ludzi ale ich nie widuje wogule już teraz by mi sie trudno było odnajść wśród ludzi , wkużajace jest to życie ,gdyby chodciaż człowiek mógł sie pogodzic z życiem i mógł nie myśleć o kobietach albo gdyby mu sie chociaż nie podobały one byłbym wtedy wolny . tak mi jest smutno bo widze je widze że mi życie ucieka , ale niechce sie bawic bo by mnie moi bracia albo ktoś z rodziny widział i głupio bym sie czuł , zreszta mi sami mówia bym wychodził z domu ale jakoś mi to nie wychodzi jedynie na pizze raz wyszedłem , zreszta pieniędzy mi też szkoda troche ehh

Gość gość
ktoś usuwa me watki . wiesniacki forum beda trzymać laske z gównem a porady nikomu niedadza durna patalogia zasrana .

Gość gość
albo temat wróżki szukam ., czsłowiek przybity chce pogadać posłuchaźć rad a tu nic ;(