Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy jak chłopaki albo faceci mówią że jestem ładna to jest to szczere czy

Polecane posty

Gość gość

się nabijają? Tacy całkiem obcy? Bo czasem sie to zdarza np raz idę ulicą i przechodzi dwóch facetów (studentów na oko) i mówią ,, cóż to za piękna dziewczyna wchodzi do baru, wyznasz nam swoje imie?" - w sumie nie wiem czy to byla kpina czy nie... albo np na basenie jakieś chłopaki do mnie ,, ale ładna dziewczyna" jak spojrzałam na nich ,, nie myliłem się, moge zostac twoim terenem " i to takie przyklady bo dośc duzo razy mi się zdarzyły takie komentarze ,ale zastanawiam się czy są szczere? w sumie żadnen nie wołał ,że brzydka itd tylko wlasnie takie niby komplementy ,ale sama nie wiem jak je rozumieć... chyba jakas maszkara nie jestem bo ogolnie mam powodzenie tylko kompleksy też niestety :/

Gość gość
musielibyśmy zobaczyć Twoje zdjęcie żeby stwierdzić cokolwiek.

Gość gość
zdjecia nie dam bo jak pisałam mam kompleksy :P

Gość gość
myśle ,że szczere :) jakby się nabijali to na pewno inaczej

Gość gość
no to ciężko będzie stwierdzić cokolwiek w temacie.

Gość gość
podrywali cię, trochę sie popisywali może, ale ja bym to odebrała na plus

Gość gość
ryby łowi sie na wędke a kobiety na czułe słuwka

Gość gość
Hmm mozliwe ze sie nabijali w ten sposób jest takie cos jak ironia

Gość gość
Który zawoła ze jestes brzydka prposto w oczy zaden mnie też czasami sie nabijali w podobny sposób a jestem paszkwilem zwykłym wiec się podniecaj tak .

Gość zuzkaaaaaaaaa
Szczere ;) na mnie też często wołają ,że jestem ładna, fajna dupa itd . Jesteś chyba bardzo niedowartościowana , zresztą faceci się nie ,, patyczkują" i nie bawią w ironię jak kobiety tylko walą prosto z mostu u nich ładna znaczy ładna ,a pasztet znaczy pasztet, a jak nie komentują to znaczy, że kobieta jest do bólu przecietna, taka ktora nie zwraca uwagi :) ciesz sie ,że komentują

Gość gość
Szczere na mnie też często wołają ,że jestem ładna, fajna d**a itd . Jesteś chyba bardzo niedowartościowana , zresztą faceci się nie ,, patyczkują" i nie bawią w ironię jak kobiety tylko walą prosto z mostu u nich ładna znaczy ładna ,a pasztet znaczy pasztet, a jak nie komentują to znaczy, że kobieta jest do bólu przecietna, taka ktora nie zwraca uwagi ciesz sie ,że komentują Dokładnie tak :) jak komentują pozytywnie to jest ok.

Gość gość
Oj bawia sie bawia ja też słyszałam ze jestem fajna d.... a potem z dali smiech u "A fuj" albo idzie ładna dziewczyna a dobrze wiem ze młodym chłopakom się nie podaobam więc lubia faceci niektórzy ironię bez wyjatku

Gość gość
Poza tym jak ktos im sie na prawdę podoba to nie mówia tego na głos !

Gość gość
Albo moja 1 wsza Miłosć też zachowywał się tak jakby mnie podrywał atak na prawdę robił to dla jaj

Gość zuzkaaaaaaaaa
a poza tym obalę waszą teorię ,że nie mowią bo do mnie np nie raz nie dwa podszedł ktoś obcy i poprosił o numer czy podrywał... widocznie wam sie to w głowie nie za bardzo mieści bo wam sie to nigdy nie zdarza więc się pocieszacie :P ja tam się ciesze ,że mam powodzenie ,a tego dowodem jest też to ,że zawsze mam i miałam adoratorów

Gość gość
Ona sama na pisała ze ma kompleksy czyli to juz o czyms swiadczy ze Miss nie jest ... a poza tym faceci lubia żarty szczególnie młodzi chłopacy lubia "?zarywać dla beki jak ktoś jest paszkwilem to bedzie jedynie co moze to wykazać sie charakterem ale na to ze ktoś bedzie podziwiał urodę niech nie liczy na to .

Gość gość
To sobie mniej adoratorów nie obchodzi mnie to .

Gość zuzkaaaaaaaaa
znam naprawdę piekna dziewczynę ( na którą nie jeden chłopak leci) co ma ogromne kompleksy - to moja przyjaciółka. Więc jest to mozliwe. Kompleksy moga brać się np z dziecinstwa każdy psycholog ci to powie...

Gość gość
No mnie 1 też prosił o numer bo nie ma co r...chać bo ładne go nie chca to za takiego paszkwila by się nawet wzioł .

Gość zuzkaaaaaaaaa
oj chyba troche obchodzi :P może jeszcze napiszesz ,że mam adoratorów bo jestem brzydka, a pieknej by nikt nie poderwał :P Niestety ,ale taka jest prawda ,że im więcej komplementów od facetów i im większe powodzenie tym jesteście ładniejsze . Taka prawda i czas się z tym pogodzić :)

Gość gość
Tak tak każdy facet leci moze ma dobry charakter a poza 'leci' czasami źle odbieramy sygnały od facetów a z tego jak autorka opisała to jak ja "podrywali " to było raczrj nabijanie się z niej .

Gość gość
Kompleksy można mieć, urody to nie psuje. Na prawdę one nie mają adoratorów :D adoratorzy komplementują, jak inaczej zbliżyliby się do obiektu zainteresowania? Przez ciszę? Nie.

Gość zuzkaaaaaaaaa
a jak nikt nie zwraca na was uwagi, nikt nie komentuje ,że ładne jesteście to niestety ,ale muszę was zmartwić ,że pewnie nie wyglądacie najlepiej :P

Gość gość
Mnie komentowali czasami i pozytywnie ale dla beki ! Jesteś naiwna Zuza we wszystko wierzysz ehhhh .

Gość gość
Każdy komplement jest dla beki? Nawet taki na osobności? Widzisz to, co piszesz? Brzydule zawsze narzekają, że ich nikt nie zauważa albo słyszą "pasztet".

Gość zuzkaaaaaaaaa
ja wierze bo mam na tyle duże powodzenie ,że wiem ,że jestem fajna dupa i już :P a ,że wy nie jesteście , cóż...

Gość gość
Tak to jest, że piękne kobiety ciągle to słyszą, inaczej jak by o tym wiedziały?

Gość gość
Faceci mówia komplememnty zeby was przeleciec :) To nie znaczy ze jesteście super Miss cóż....

Gość gość
Zuzka jakbys miała takie super powodzenie to bys sie tak niewywyższała :) Krowa która duzo ryczy mało mleka daje

Gość gość
aha to wedlug was kazdy komplement mozna odbierac jako kpine, spoko. czyli idac wasza logika najladniejsza jest ta co nigdy nie slyszala od facetow ze jest ladna