Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy za duży pierścionek zaręczynowy to zła wróżba

Polecane posty

Gość gość

??? Miała któraś z was taki problem? Czy zmniejszałyście pierścionek? Czy to źle wróży związkowi? :(

Gość gość
gorszej bzdury nie slyszalam

Gość gość
związkowi to źle wróży baba wierząca w jakieś durne zabobony, ogarnij się, bo jak zajdziesz w ciążę, to dopiero będziesz miała jazdę w wiarą w gusła

Gość gość
ale to nie mój wymysł tylko znajoma tak mnie postraszyła :( a w ciąże nie zajdę bo jestem bezpłodna :(

Gość gość
nie, ja zmniejszałam i pecha nie przyniosło.. zmniejszała też siostra mojego męża i narzeczona brata. i wszyscy są szczęśliwi. jak mogą Ci do głowy przychodzić takie bzdury

Gość Lilianaaaa
Ze wszystkich Pań wróżek najlepszą opinię mam o wróżce Grażynie ze strony http://wrozkagauri.pl naprawdę ma talent a przy tym dużo ciepła i empatii.

Gość gość
Dzięki za polecenie. Dzowniłam do tej Pani Grażyny z http://wrozkagauri.pl i jestem bardzo zadowolona, znała dużo faktów z mojego życia i otworzyła mi oczy na pewne sprawy. To świetna wróżka.

Gość Mateusz3456
Bzdura, zadna zła wróżba :) Ja jak kupowałem u złotnika Jacka Sikorskiego pierscionek to tez nie byłem pewny rozmiaru, Pan Jacek fajnie doradzil, mojej kobiecie pierscionek bardzo sie podobal, ale faktycznie byl ciut za duzu, Pan Jacek poprawil idealnie. My caly czas jestesmy niezmiennie szczesliwi takze nie wierz w zabobony :)

Gość gość
Potwierdzam Grażyna z wrozkagauri.pl to bardzo konkretna wróżka i doskonale doradza

Gość gość
japier/dole

Gość gość
takie myślenie jest grzechem i cierpie murowane

Gość gość
Hahahah XXI wiek i nie wierzę, że czytam takie bzdury!!!!!

Gość gość
To już nawet nie chodzi o wiarę ale takie wierzenia to prymitywizm. Naprawdę kooorfa wierzycie że ktoś wie co was czeka ?

Gość gość
Przed zadzwonieniem do wróżki Diany (z wrozkadiana.pl) zalecam przygotować się na trudną rozmowę. Dla mnie przynajmniej była ona ciężka, bo dowiedziałem się, że osoby, które do tej pory uznawałem za swoich przyjaciół, tak naprawdę na mnie żerują!!! Diana (z wrozkadiana.pl) jest szczera do bólu, ale za to cenię ją najbardziej.