Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to mozliwe ze już owulacja po stracie ciaży

Polecane posty

Gość gość

słuchajcie, zawsze wiem, kiedy mam owulację. Dokąłdnie 2 tygodnie przed miesiaczką mam zawsze charakterystyczny ból brzucha i od następnego dnia ból piersi. Na pewno to owulacja, nawet w dniu takiego bólu zaszłam w ciażę. I teraz do rzeczy: Straciłam ciaże :-( 20.10 miałam łyzeczkowanie, cały czas jeszcze delikatnie plamię. Wczoraj bolał mnie brzuch, ale tak nietypowo, nie wiedziałam co to. A dziś sie zdziwiłam, bo piersi boloą jak po owulacji. Czy to mozliwe, zeby była owulacja? Tak wcześnie od zabiegu? Ból brzucha nie był taki, jak zawsze przy owu...

Gość gość
Moim zdaniem troche to za wcześnie na owulacje .

Gość gościna
mi lekarka po łyżeczkowaniu mówiła, że okres przyjdzie po 4-8 tygodniach po zabiegu. jeśli brać pod uwagę, że owulacja byłaby w połowie cyklu, to i już teraz ją pewnie mieć możesz...

Gość gość
a czy w ciąży czułaś takie bóle owulacyjne?

Gość gość
Ja mialam owulacje 2 tyg po zabiegu ale wiadomo ze u każdego przychodzi inaczej. Jedni mają przed @ inni dopiero po .

Gość gość
nie, w ciaży nie czułam bóli owulacyjnych oczywiscie. Mi lekarz powiedział, ze okres po 4-6 tygodniach. Ale nawet jakby po 4, to chyba za wcześnie na owulację. Skad w takim razie nagły ból piersi?

Gość gość
organizm to nie maszyna, ja dokładnie wiem kiedy mam owulację czuje ból podbrzusza z lewej lub prawej strony to i śluz, Ty też z tego co widzę doskonale wiesz kiedy masz owulację, więc wszystko się może zdarzyć

Gość gość
ja miałam 4.05 zabieg po ciąży obumarłej a 17.05 miałam kontrolę u gina, robił mi usg i już jajeczko było w jednym jajniku a w drugim pozostałe po straconej ciąży ciałko żółte więc wszystko możliwe :-)