Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

on mówi ze nie zdradza wierzyc mu pytajnik pomocy

Polecane posty

Gość gość

mam obsesje od kilku miesiecy ze moj partner mnie zdradza... strasznie sie tego boje stało sie to moją obsesja i ciagle sie o to kłoicmy on mowi ze nie zdradza a moe podejrzenia są chore, czy powinnam mu wierzyc? strasznie go kocham...

zacznij wierzyć i ufać ! rób wszystko żeby było Wam dobrze , rób tak żeby było Wam szczęsliwie. jeżeli się okaże , że on zawiódł lub zdradził to będziesz pewna że robiłaś wszystko aby było jak najlepiej , nie bedziesz miała do siebie pretensji i wyrzutów do siebie . Jeżeli kocha ? Nie zdradzi i nie skrzywdzi . jest takie powiedzenie : Miej w_j****e a będzie Ci dane :)

Gość gość
no ja sie staram zeby było dobrze ale ta obsesja nie daje mi spokoju :( on mowi ciagle ze nie zdradza i sie wkurza jak ciagle oi to pytam ale boje sie ze on kłamie :( jestem załamana

TWOJA OBSESJA MOŻE ZNISZCZYĆ WSZYSTKO ! też tak miałam ale się ogarnełam i jest teraz super ! daj spokój swojej głowie i przestań myśleć źle , wyluzuj :)

Gość gość
no wiem własnei teraz od 2 tygodni sie staram zeby bylo ok... ale cały czas nachodzą mnie mysli ze on moze mnie zdradza.. boje sie tego bo nie moglabym mu tego wybaczyc a z drugiej strony tak strasznie go kocham :(

Gość gość
czy jest tu ktos kto moze mi jeszcze doradzic? :(

Gość gość
prosze strasznie o pomoc :( nie moge już tego dłuze zniesc :(((

Gość gościna
a jakieś podejrzenia masz, że zdradza czy tak z tyłka sobie wzięłaś?

Gość gość
raz miał sie spotkać z jakąś kobietą, ale mowi ze to kolezanka i mial sie spotkac w sprawach zawodowych :O ale od tamtego czasu zaczełam miec podejrzenia ze ma kochanke :O a on uz nie moze ze mna wytrzymac mowi ze jestem chora i powinnam sie leczyc :(

Gość gość
za bardzo drazysz jeżeli nie dasz mu wolności to na pewno cie zdradzi.SPRAWDZONE

Gość gość
ale jesli mu pozwole sie spotykac z ''kolezankami'' to tez na pewno mnie zdradzi :O ppomocy, co mam robic ? nie moge go stracic a nie chce byc zdradzana!

Gość gość
dodam ze on jest strasznie atrakcyjnym mezczyzną i ma duze powodzenie :(

Gość gościna
no to musisz zaufać... ciężko tak powiedzieć, ale przechodziłam to samo, mega zazdrość, która wynikała z mojej niskiej samooceny- że niby brzydka jestem, głupia, a on mnie zdradza, bo mnie nie chce... prawie go straciłam i wtedy się ogarnęłam. ładnie się ubrałam, złapałam kilka uśmiechów i spojrzeń innych facetów i stwierdziłam, że jak mnie zechce zdradzić to ślepy chyba jest ;) i poskutkowało :P

Gość gościna
w sensie, że ja nabrałam poczucia własnej wartości i przestałam się bać, że odejdzie :P i jest okej :)

Gość gość
ehh i nie podejrzewasz go juz o zdrade? nie masz juz takich mysli? ja sie nie boje o to ze mu sie nie podobam czy nie ejstem atrakcyjna bo szczerze jestem ładną kobietą ale mam strasznie trudny charakter i ciagle sie klocimy ostatnio :O boje sie ze go meczy ten związek i szuka sobie nowej kobiety...

Gość gość
prosze o rady niech ktos cos jeszcze napisze

Gość gość
ludzie blagam o pomoc :(

Gość gość
ludzie prosze o porady :(

Już Ci daje porade.Próbę wodną mu zrób w wannie.Jak jaja beda pływać swobodnie, to zdradza jak pójdą na dno to czysty jak łza :D

Gość gość
wsadz se w buty takie pierdoły