Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

słyszałyście co mówili o zabójczyni kotów

Polecane posty

Gość gość

we wiadomościach? znęcała sie nad kotami, nawet je zamrażała zywcem, aż sie popłakałam :o niech tą k***e piekło pochłonie

Gość gość
Wiesz staszek,powiem to co większość: Uciekaj na drzewo.

Gość gość
a jako człowiek uważasz sie lepszy od zwierzęcia? które też żyje i czuje? :o staszek żebyś ty zdechł w męczarniach szkodniku z******y tylko człowiek może być takim potworem

Gość gość
nie zabijam myszy. a zabicie a a zabijanie kota w męczarniach to co innego nawet w ubojniach sie humanitarnie bydło zabija. nie będe z tobą dyskotować bo jesteś śmieciem kafeteryjnym. żegnam cie

Gość gość
ja nie słyszałam ale właśnie oglądam wydarzenia i chyba coś będzie.. masakra.. jak można tak się znęcać nad bezbronnymi zwierzętami? ;/

Gość gość
ja tam bym powybijał najpierw tych spod monopolowych

Gość kocia killerka
staszek śmieciu wypatroszę cię jak rybę po czym zjem twoje serce, a resztą ścierwa będę karmiła moje koty 😠 już cię namierzam

Gość gość
czym te kotki zasluzyly :( normalnie lzy mam w oczach. to jak zabic najwieksza slodycz swiata

Gość gość
staszek w*********j bydlaku

Gość gość
szkoda kotow bo to tez czuje ale jakos za specjalnie sie nad tym nie rozczulam ile dzieci codziennie umiera z glodu,choroby itd to mnie boli a nie jakies koty

Gość gość
Szkodniki to szczury i myszy ktore koty lapia a nie koty.NIe mieszkam w Polsce i tutaj kazdy kto sie znaca nad zwierzetami jest brany pod uwage jako osoba zachwiana emocjonalnie i taka ktora potem moze i zabic czlowieka.Dlatego tez kazda osoba ktora zneca sie nad zwierzetami,jest poddana znaczym rystrykcja i wchodzi do systemu karnego jako potencjalny zabojca.Wiem ze w wielu cywilizowanych krajach swiata,mordercow zwierzat,ktorzy sie nad nimi znecaja,traktuje sie jak potencjalnych mordercow i bomby zegarowe z opuznionym zapolonem.Bo ten kto potrafi patrzec jak cierpi zywe stworzenie(nie waze jakie stworzenie),bedzi mogl potem patrzec jak umiera czlowiek w cierpieniach.Bo dla takiej patologicznej osoby,nie ma znaczenia kogo zabija tylko to ze czerpie radosc z cierpienia innych.Polska pod tym wzgledem jest na poziomie afryki.Mam jednak nadzieje ze i w Polsce szybko sie sluzby naucza ze ten co potrafi zabic psa lub kota,potrafi tez zabic czlowieka.

Gość gość
Ta baba chyba cierpi na zbieractwo...

Gość gość
staszek spod monopolowego Człowiek nie jest najgorszy. Nie raz widziałem nagrania jak najedzone lwy bawią się ofiarą, czyt. tortoruja, mino ze nie chcą jej zjeść-------------Czlowiek nie jest najgorszy?Jest najgorszy,bo nie musi mlodych uczyc,poprzez polowanie i zabawe zdobycza.Czowiek moze isc do Biedronki i kurczaka kupic(ktory i tak dobrego zycia nie mial w ciasnej klatce).Najedzone lwy,jak juz sie bawia zdobycza to tylko poto zeby ich mlode nauczyly sie polowac aby potem przetrwac.Natura ma swoja rownowaznie.Lwy potrafia upolowac tylko najslabsze osobniki,ktore i tak by nie przetrwaly.Jak by te osobniki nie byly eliminowane to zwierzeta stojace nize niz lew,rozmnarzalyby sie nie tylko z nasilniejszych genow ale tez ze slabszysz genow i wiele mlodych i tak umieralo by w cierpieniach.Wiec polujacy lew czy inny drapieznik i robi przysluge tym zwierzeta na ktore poluje.No i sam potrafi podtrzymac swoj gatunek.To jest rownowaga w przyrodzie,ktora czlowiek stale zaburza.

Gość gość
Nie klikajcie w link na gorze-;biedny kot;- to wirus!!!!!!!!!!!!

Gość gość
ja tez swojego przytulilam :((

Gość juuuustynaaaa
koty tez zameczaja myszy zanm je zjedza czesto, jesli niesa bardzo glodne:O mecza az wykoncza i nie wmawiajcie mi, ze nie:O

Gość gość
debilne tezy... można torturowac kota bo on torturuje myszę... kot nie rozumie że robi źle a człowiek rozumie, tylko pi******i sadyści znęcają się nad zwierzętami, znęcać się nad zwierzęciem to jak znęcać się nad dzieckiem, staruszkiem lub osobą upośledzoną umysłowo...

Gość gość
podajcie linka do tych bo nie wiem czy to bylo w faktach, wydarzeniach czy gdzie