Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

lewe dokumenty i certyfikaty

Polecane posty

Gość gość

Dowody osobiste Paszporty międzynarodowe Prawo jazdy - każda kategoria certyfikaty urodzenia certyfikaty zgonu świadectwa, dyplomy Zaświadczenia majątkowe, Papiery i autoryzacja pod lewy kredyt. Wszystko z wpisami do odpowiednich rejestrów. Wszystko wystawiane na dowolne dane. Przystępne ceny, solidnie, fachowo, profesjonalnie i szybko. W zależności od rodzaju zamówienia dokumenty dostępne od 2 - 5 dni. Kontakt ma maila: hacksystem@wp.pl lub prywatna wiadomość.

Gość gość
witam potrzebuje dyplom instruktora sportu o specjalności piłka nożna czy taki dokument jest do zrobienia ?

Gość gość
Ja ze swojej strony bardzo polecam wszelkie dokumenty kolekcjonerskie ze strony fastidcard.com - jakość jest naprawdę dobra, a i cena relatywnie niska.

Gość gość
Co będziemy się czaić, trzeba korzystać :D Dokumenty kolekcjonerskie to w pewnych sytuacjach bardzo przydatna opcja. Najlepsze są chyba fastidcard.com , zresztą tam dają rabaty minus 10% trzeba tylko skorzystać ze specjalnego kodu 84NA7R5B

Gość gość
Ja własnie zamówiłem kolekcjonerski wzór prawa jazdy z szybkieprawojazdy.pl i teraz ani myślę użerać się z durnymi egzaminatorami i przepisami egzaminów.

Gość MichałKuzik
Zerknijcie sobie na dokumencik com pl!Mają spory wybór dokumentów kolekcjonerskich!Moje zamówienie bardzo szybko zostało zrealizowane :)

Gość gość
Nie lewe dokumenty tylko kolekcjonerskie xD Ja mam dowod z offshoreidcardscom i bardzo dobrze się sprawuje!Już kilka razy się nim posługiwałem i jeszcze nikt nie zorientował się, ze to tylko kolekcjonerska wersja! A dużym plusem jest to, że oni jako jedyna firma działająca w tej branży wysyłają próbnik więc nie kupuje się w ciemno!

Gość JarekT
Do gość:A dałbyś kolego jakiś namiar?Pilnie potrzebuje prawka!

Gość gość
Kontaktowałem się z nimi przez e-maila:offshoreidcards@tuta.io!

Gość gość
Jesoo co to ma być :O O ile podrobiona legitymacja instruktora sportu nikomu krzywdy nie zrobi, to lewe prawko i owszem - nieumiejętne prowadzenie pojazdu może zabić niewinnych ludzi