Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Denerwują mnie nowe telefony a was

Polecane posty

Gość gość

Spadnie ci na chodnik = potłuczony ekran Chcesz wyjechac na weekend gdzie nie ma prądu = nie wytrzyma 2 dni,bateria padnie Ogolnie to ładne, mozna podotykac ale nie ma to jak stare nokie ktore trzymają na baterii 7-14 dni :(

Gość gość
ja mam stary telefon i nic mnie w nim nie denerwuje

Gość gość
robią coraz większe ekrany a baterie nadal dziadowskie :O

Gość perełkowa3131
ja mam telefon rok, ale nie jest dotykowy, upadł mi ostatnio a klatce - nic się nie popsuło, jedynie małe wyszczerbienie z boku. poprzedni (nokia) służył mi ok. 5 lat.

mnie bateria starczyła na 5 dni. Po prostu nie można używać neta i na noc trzeba wyłączyć telefon.

Gość gość
to po co w ogole kupowac taki żeby nie korzystac z jego funkcji ? glupota, dla takich ludzi jest Nokia 100

bo na co dzień z nich korzystasz? Po to jest ładowarka żeby telefon naładować i wtedy nie ma problemu, ale wygwizdów bez prądu to nie są normalne, codzienne warunki :P

Gość gość
Ja ? Oczywiscie, telefon zastąpił mi laptopa. Skype i GG mam wlaczone caly czas, jedynie na noc ustawilam by miedzy 21 a 9 rano sie wylaczaly :P a o baterie sie nie martwie, kupiłam powiększoną 3200mah zamiast 2100 orygialnej ;) telefon jest troche grubszy ale mi to nie przeszkadza bo i tak nosze w etui, wyrzucilam jedynie tylką klapke bo przeszkadzala ;)