Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

UCIĄŻLIWE PMS MAM JUŻ DOŚĆ

Polecane posty

Gość gość

Co miesiąc przed okresem źle się czuję nawet bardzo źle, wiem że nie jestem jedyna w tym, ale naprawdę czasami nie mam już sił! Na co najmniej 5 dni przed okresem, ciągle pobolewa mnie brzuch, jakbym za chwile miała dostać okres, piersi mam strasznie nabrzmiałe i mnie bolą, do tego ciągle jestem rozdrażniona i nie mam ochoty na nic i najlepiej wolę być sama do tego jestem ociężała i ospała i ciągle chce mi się jeść, w tym miesiącu jest chyba najgorzej. Brzuch mnie pobolewa ale zamiast krwi mam biały śluz. Poradźcie mi kobiety jak mogę łagodzić takie objawy?

Gość gość
Tabletki antykoncepcyjne.

Gość gość
Bralam tabsy i mam ich dosc moze zna ktos jakies inne sposoby lagodzenia PMS? Plisss.....

Gość gość
Hej. ja mialam podobnie. Z tym ze dodatkowo w dniu dostania okresu,nie dala rady codzic,bo bolal mnie, brzuch,kregoslup w odcinku ledzwiowym... niby po ciazy tak nie boli--- jasne... pare miesiecy temu mialam operacje bo przez 6 miesiecy urosla mi torbiel wielkosci malej pomaranczy. To wlasnie byla jedna z przyczyn moich bolow... ale teraz torbieli i jednego janika nie mam,a nadal boli. Nie az tak zebym sie zwijala,ale okres nadal jest booolesny i pierwszy dzien nie da rady chodzic. A torbieli nowych nie ma. Tabletki atykoncepcyjnetez nie pomagaja. Biore 2 nospy forte i jakos staram sie, przetrwac. Innej opcji chyba nie ma... :-(

Gość gynefix _userka
olej z wiesiołka nic innego tak nie pomaga na PMS wYpróbowane

Gość marzenaka27
chciałąm wlasnie założyc taki sam temat ale skoro juz jest to napisze tutaj. Mam bardzo dokuczliwe PMS , w drugiej połowie cyklu mam obrzeki nóg piersi (wiem to normalne) ale mam bardzo bolesne i bardzo podpuchniete powieki dolne i górne , śpie 9 godzin a i tak mam jakbym nie spała tydzień , masakra i do tego oczy pieką, jestem bardzo nerwowa. 2 miesiace temu mialam usuwaną torbiel jajnika, generalnie czuje sie lepiej ale objawy PMS sa bardzo dokuczliwe zwłaszcza te obrzeki powiek i do tego goraczka i zimne poty, raz gorąco a za chwile zimno, zimne dłonie. bardzo złe samopoczucie, a nawet stany depresyjne. Pije duzo wody , staram sie wlasciwie odżywiać i unikam soli, a PMS nadal tak dokucza

Gość marzenaka27
od około pół roku łykam olej z wiesiołka (oeparol) ale pms nadal bolesne

Gość gość
Dzięki dziewczyny za rady, spróbuję ten olej, może pomoże...

Gość gość
mnie wiesiołek nie pomógł ani trochę

Gość gość
marzenaka27 Ty lepiej zrób badania tarczycy, bo to na niedoczynność wygląda, a nie na PMS

Gość marzenaka27
miałam badaną tarczyce i jest OK wszystko

Gość gość
Tylko sex cię rozlużni.Ja to stosuję i jest ok.