Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nawiedzona mIA

pilna pomoc potrzebna

Polecane posty

Gość nawiedzona mIA

Witam, mam bliską (za taką się uważa) przyjaciółkę, która skacze z kwiatka na kwiatek... Dotąd mi to jakoś specjalnie nie przeszkadzało, dopóki nie zaczęła mojego faceta podrywać na tyle, że nasz związek się rozpada. Szczere rozmowy z nią nic nie skutkują, a jest jeszcze gorzej... " A co zazdrosna jesteś? Przecież to nic takiego" . Raz chłopak w trakcie kłótni nie ugryzł się w język i rzucił hasłem : "wiesz co, ona miała racje , jesteś tak zazdrosna, że niszczysz nasz związek, to twoja wina!" Jestem u kresu załamania nerwowego... Ufałam jej i nie spodziewałam się takiego czegoś. Szukam jakiejś alternatywnej zemsty, bo sama ona traktuje mnie już jak rywalkę i wroga.. Pomożecie?

Gość gośccc
Wiesz co? Ja bym to olala... a dlaczego? Jesli facet jest dupa,to Cie zostawi i naierze sie nagierki tamtej. Jesli nie,to mozesz byc spokojna o uczucia swojego faceta.... ja mam wybuchowy charakter,a mialam taka syt.na samym poczatku ciazy. Laske wyzwalam od roznych,faceta tez. A co do czego,reszte olalam. Bo po co szarpac nerwy. Dzisiaj zyje sobie z dzieckiem, sama... bo facet nie dorosl... czy bylo warto wtedy szarpac nerwy? Nie... nie warto bylo nawet wyzywac tej dziewczyny...

Gość martini2192
Na sam początek musisz zdecydować na kim bardziej ci zależy i czy chcesz ratować związek czy przyjaźń.

Gość gość
nadal uwazasz ja za przyjaciolke?przepraszam, ze to powiem,ale ty glupia jestes.Lepiej byc byc samotnym niz miec takich przyjaciol,mowie to z wlasnego doswiadczenia.

Gość nawiedzona mIA
mam z chłopakiem staż 4 letni... mieszkamy razem, ale coraz bardziej oddalamy się od siebie... zależy mi tylko na nim, bo ta przyjaźń nic nie jest warta.. szukam jakiegoś sposobu, żeby nas w końcu od niej uwolnić, stąd ta prośba o pomysł na zemstę.

Gość gośccc
Zemsta nic Ci nie da... tym jedynie faceta od siebie odstraszysz... jezeli faktycznie jak juz naisalas raz uwierzyl w gadke tamtej,to jesli wykrecisz jakis numer w charakterze zemsty,to twoja ex (jak dla mnie) przyjaciolka tak to okreci,ze powie facetowi ze jestes nienormalna,chora na umysle itd....

Gość gośccc
A jak myslisz komu uwierzy i jaki bedzie, final? Gra niewarta swieczki... Jak dla mnie...

Gość jolaaam
zrob wszystk otak zeby sie nie dowiedziala ze to ty. zaloz konto na fejkowate konto na fejsie (o ile ona tez ma) i rozkochaj w sobie , wysle ci foteczki, wyznania. bedziesz wiedziala co robic dalej :)

Gość gość
Miałam kiedyś taką "przyjaciólkę". Doszło do tego, ze zaczęłam ja traktowac jako tester na wierność moich chłopaków. Ale jak zaczęła dobierać się do mojego męża to skończyłam tę toksyczną znajomość. Raz na zawsze. Życie jest za krótkie, zeby otaczać się złymi ludźmi,

Gość nawiedzona mIA
problem w tym, że ja już nie mam z nią praktycznie kontaktu.. chłopak niby też nie, ale np dzisiaj zostawił komórkę jak pojechał do pracy i wysłała smsa, czy miałby ochotę się z nią spotkać sam na sam...

Gość gosssc
ale sie musisz teraz czuc.Współczuje ci serdecznie,czasemi ja mialam takie sytuacje z mezem i moja przyjaciólka i wiem z doswiadczenia,ze jesli jej porzadnie nie wystraszysz to ci chlopa zbalamuci.zrob cos jak najszybciej,np spotkaj sie z nia bez swiadkow i powiedz,ze jesli nie odpusci rozgadasz jej najgorsze sekrety.napewno masz jakiegos haka na nia po tylu latach znajomosci.

Gość nawiedzona mIA
próbowałam już nie skutkowało , grożenie takie ok, ale rozpowiadanie nie leży w mojej naturze...

Gość gosssc
Ale w jej naturze lezy branie sie za twojego faceta bez zadnych oporow,pomimo tylu lat przyjazni z toba...kto ma miekie serce,ten ma twarda doope.nie dawaj sie,badz twarda.

Gość nawiedzona mIA
kusiło mnie już, żeby ją ośmieszyć jakoś w towarzystwie.. ale nie mam pomysłów...

Gość gosssc
Wlasnie w towarzystwie nie bardzo,bo wyjdziesz na histeryczke i wogole jak sie twoj facet dowie,bedzie kwas,a masz zgrywac przed nim kochajaca i zrownowazona przeciez.nie daj mu po sobie poznac,dbaj o siebie bardzo,badz usmiechnieta mila i czula,niech sie on zastanawia o co chodzi.

Gość niewierna żona twa
jak dla mnie powinnaś ją strzelić w pysk, oczywiście na osobności, jest taka aplikacja " Record my call" pobierz zadzwoń do niej, sprowokuj, wszystko się nagra.

Gość gosssc
Tez dobre....Strzelenie w pysk jak najbardziej jej sie nalezy.

Gość brum brum brum brum brum
nie lepiej olać?

Gość brum brum  BLA BLA
nie lepiej olać?

Gość gość
cześć , szukałam długo podobnych tematów i w końcu trafiłam! Mam taką samą sytuację, "najlepsza psiapsióła" odbiła mi narzeczonego... Chciałabym jakoś się zemścić i nieco ukoić ból, tym bardziej, że w marcu mieliśmy stanąć na ślubnym kobiercu, a ona miała być świadkiem Bardzo proszę...