Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy ktoś też traktuje zwierzęta jak ludzi

Polecane posty

Gość gość

jak ktoś piertoli że dzieci głodujące są ważniejsze to mnie skręca zwierzęta są bezbronne i zdane na łąske człowieka, im nikt nie pomoże jak nie trafią na dobrych ludzi :o taki pies czy kot. nie grzeszą, są dobre i jak dla mnie cżłowiek jest gorszy od zwierząt bo człwwiek jest potworem, wstyd mi że jestem człowiekiem

Gość gość
dzieci tez sa bezbronne a sa zabijane

Gość blondyna 333
Dobry człowiek pomoże i człowiekowi i zwierzęciu. Nie ma priorytetów dobroci

Gość gość
na ogół zwierzęta traktuję lepiej niż ludzi. je traktuję dobrze, ludzi tak jak na to zasługuja.

Gość gość
Jestem "zły człowiek". Niecierpię ludzi, uwielbiam zwierzęta. Wszystkie

Gość helgaaaB
zwierzęta są wspaniałe. Niektóre psy przewyższają intelektem niektóre osobniki ludzkie, Na przykład mój owczarek belgijski.

Gość helgaaaB
a ten debil co położył martwego dzika pod ołtarzem to zgnije w piekle. Nawet jak piekła nie ma to się specjalnie dla niego uruchomi .

Gość gość
A takie noworodki rodzone gdzies w krzakach,zawiniete w reklamowke i wyrzucone jak smiec to co nie sa bezbronne?! Wyrzucane do stawow,duszone,trzymane pod lozkiem albo kocyk byl sliski nie zasluguja na wspolczucie?! glupie p********ie

Gość gość
nie, lepiej że zdechły te bachory bo jakby żyły znęcałyby sie nad kotami i psami

Gość gość
kilka ludzkich śmieci mniej

Gość asteriobelix
zgadzam sie z autorem

Gość gość
Ja też zgadzam się z autorem/torką.

Gość gość
uwielbiam zwierzaki,zwłaszcza duuże psy,mam 3,kocham je za oddanie wierność i za to że po prostu są. Jest taki dowcip:kto cię kocha bardziej,żona czy pies?...........jest metoda by to sprawdzić.Zamknij oboje w bagażniku po godzinie otwórz iiiiiiii kto się bardziej ucieszy na twój widok i wesoło przybiegnie się przytulić:):):)

Gość gość
Ja mam inną metodę- przelec psa i żonę, i kto się bardziej ucieszy?

Gość gość
ja - mówię zawsze do kota

Gość gość
Ludzie i zwierzeta sa wazne , szkoda zabijanych niemowlaków i nie kazdy wyrasta na zwyrodnialca i meczy psy czy koty .Jak jestes taka hej do przodu to pomóz psom i kotom w Chinach tam sa traktowane jak u nas kurczaki wtedy mozesz byc dumna ze cos robisz pomagasz bo takie domowe psy i koty co innego a luzem biegajace i mordowane co innego .Dla mnie to zaden wyczyn bo a zrobiłas cow wtym kierunku by pomóc jakiejs fundacji lub przygarnełas pieska kotka z Chin ?Mnie babcia mówiła kto kocha zwierzeta to i ludzi tez a kto nie to taki człowiek to potwór i własnie sie do nich zaliczasz bo albo kochasz wszystko na świecie albo nic

Gość gość
Hierarchia jakaś musi być , ale nie może tak być że zwierzę ma być ważniejsze od czlowieka .........taka kolej zycia .A Ty autorko idz się lecz na głowę człowiek jest wartościowszy niż zwierzę a to że są mendy na świecie niz nie poradzisz , zwierzętom też odpierdziela i sa psychole wśród nich :)

Gość gość
,,lepiej ze zdechly te bachory,,~~ja p*****le czy wy oc***eliscie? bardziej szkodujecie futrzaki od ludzi? od niewinnych dzieci? w tym momencie to wy jestescie potworami i was powinno sie pocwiartowac i wsadzic do zamrazalki. Psychole

Gość gość
jak to zwierzakom nikt nie pomoze?? nikt kutwa nie musi bo zwierzaki maja swoj instynkt i potrafia zadbac o siebie. lkudzie robia z nich c***y ktore zatracaja swoj pierwotny instynkt. zwierz potrafi zagryzc co nie raz mialo miejsce gdzie to zwierz zagryzal swego

Gość gość
Takie bzdury wypisuja tacy co maja nie równo pod deklem i maja obsesje wrecz na punkcie zwierzat,pewnie spia z tymi psami(kotami) żra z jednej michy i moze jeszcze pod innymi wzgledami dogadzaja swoim pupilka...kutwa żal

Gość gość
dla mnie zwierze to tylko zwierze. Nie podoba mi się jak ktoś sie znęca nad zwierzęciem, ale sama z kopa biore psy bez smyczy jak do mnie podchodza.

Gość gość
Kocham zwierzęta bardziej niż ludzi. Ludzie nie są tacy smaczni :D

Gość gość
Uwazaj bo czasami to czego zyczymy w nienawisci komus nam sie wraca , zabrakło ci kuzwa argumentów to zes pluneła jadem .No to teraz mozesz byc pewna/ pewny ze to co mi zle pozyczyłas / pozyczyłes wróci ci sie z nawiązka ciekawe czy jakby glód cie dopadł i nie miałabys co jesc nie wpiezprzyłabys kota lub psa .:) Pozdrawiam i idz sie lecz na nogi bo na głowe juz za pozno .Kochaj sobie zwierzeta masz prawo ale ja mam prawo uwazac ze jednak człowiek jest wazniejszy niz zwierze bo jakis łancuch pokarmowy musi byc nio nie :P

Gość gość
Bardziej lubie żwierzęta niz ludzi ....bo ludzie sie zbyt długo gotują :P:P

Gość gość
Wybiorę zwierzęta ponad ludźmi. ZAWSZE!!!!!!!!!!!!! Człowiek to pasożyt. Nasra i zasra wszystko i wszędzie dla swojego komfortu, nawet drugiemu człowiekowi,i co tu "kochać czy szanować!??? Mam nadzieję że jakaś zaraza zapanuje i wyniszczy Homo sapiens raz na zawsze. Wstyd mi że należę to tego gatunku.

Gość gość
Zawsze możesz zarosnąć i robić za wybrakowaną małpe w ZOO nie obrażając małp

Gość gość
Ludzie nie ma co dyskutowac z wariatka , mam nadzieje ze nie wykitujesz i cie twoje zwierzatka nie zjedza :)