Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gostek111

druga połowka za granicą jak to na nas wpływa

Polecane posty

Gość gostek111

hej dziewczyny i chłopaki (jeśli tu zaglądacie i jesteście w takiej sytuacji) mój chłopak już 3 raz wyjechał za granicę ma 21 lat ja 19. oczywiście ja jestem specyficznie nastawiona ale no trzeba z czegoś żyć.. czy są tu osoby w podobnej sytuacji??

Gość gostek111
to może dla zachęty a coś opowiem pierwszy raz pojechał w czerwcu były płacze i prośby żeby nie jechał jednak wyjechał dzień przed tym jak mi powiedział o tym. mieliśmy wtedy dość napięte relacje więc tym bardziej nie chciałam aby jechał. nie wyobrażałam sobie aby po 4 latach mieć z nim rozłąkę, pojechał na półtora miesiąca. przez ten czas zajęłam się sobą ale bardzo tęskniłam.. kiedy przyjechał byłam najszczęśliwsza ale ostrzegłam że już tak nie chce lecz niestety...

Gość gość
my z mężem podjęliśmy decyzje, ze on wyjeżdża do uk i oczywiście tęskniłam ale jak sama powiedziałaś z czegoś trzeba życ. Po 6 miesiącach wrócił i zdecydowaliśmy, że tym razem jedziemy wszyscy razem ja on i nasz syn. Na dłuższą metę to nie ma sensu i trzeba sie określi.

Gość Repretigo
na zagraniczne roboty i te dluzsze i te krotsze sezonowe jezdze juz ok 6lat i powiem tak max 2 na 10 mezczyzn nie wdaje sie w romanse troche lepiej jest z kobitkami ale i tak przynajmniej połowa wskakuje do łóżka kolegi z pracy . Tak już jest stworzony człowiek, że popęd i hormony robią swoje.

Gość gostek111
mój chłopak mnie nie zdradza bo po pierwsze mu ufam a on mnie bardzo kocha ale również nie miałby nawet kiedy tego zrobić bo od rana do wieczora pracuje a potem rozmawiamy mieszka z małżeństwem i z jakimś dziadkiem wiec jest ok. teraz pojechał do świąt nie chce takiego związku ale wiem że pieniądze same nie przyjdą...

Gość gostek111
jest ktoś jeszcze???zachęcam do pisania

Gość gość
tez bylam szczesliwa i ufalam mu w 100% dopoki po pijaku sie kumplowi nie przyznal ze ma tam inna.. zwiazki na odleglosc nie wychodza zazwyczaj, ale powidzenia Wam zycze :)

Gość gostek111
no tak wiem że jest różnie i dopuszczam myśl że u nas też tak może być... mój chłopak wyjeżdża na miesiąc i potem jest w polsce ma tak być do marca.czy mówiliście że nie chcecie żeby ona/on jechał?