Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pracapup

PRACA i PUP czyli szukamy pracy Temat WSPARCIA

Polecane posty

Gość pracapup

Jak Wam idzie? Dzielcie się wskazówkami i radami? Gdzie szukacie pracy oprócz Powiatowych Urzędów pracy? Może jakies wskazówki, oferty - pracy zdalnej, dla osób niepełnosprawnych, prac biurowych i innych. Dzielmy się swoim wsparciem!

Gość gość
Ja jeszcze nie szukam, dopiero bede szła na studia.. Ale już mnie ten temat przeraża. Praca. Ciężko w Polsce.. A Ty w jakiej branży szukasz? Jakie wykształcenie?

Gość gość
Hmmm szukanie pracy w PUP czyli w d***e ja to tak nazywam :) albo delikatniej pupie, dla mnie jest to instytucja zbędna. Jedyne dobre z tego to ubezpieczenie i nic poza tym. Kilka razy byłam zarejestrowana w jakże "zacnej" instytucji i żadnych korzyści z tego nie miałam. Kursy do d**y organizują bo mijają się całkowicie z potrzebami rynku, robią to na odwal się a o pomocy w poszukiwaniu pracy nie ma mowy. Ogłoszenia o pracę często są nie aktualne albo hmmm jakby to ująć sami oszuści dają do nich ogłoszenie czyli tzw wyzyskiwacze. Moja rada-szukajcie sami pracy na pewno wyjdzie Wam to na zdrowie :) A tak w ogóle to na prawdę nie wiem jakim cudem udało mi się znaleźć pracę i ,że to mnie właśnie wybrano z tylu kandydatów ale to już inny temat :) Także,życzę powodzonka w poszukiwaniu pracy,tej dobrej pracy :)

Gość gośća
zrobic sobie trzeba baze firm i wysyac w ciemno. Mozna jezdzic do firm, ale to kosztuje czas, pieniadze i napotyka sie zdziwione spojrzenia recepcjonistek, ktore patrza jak na ufo...o ile w ogole ktos cie wpusci

Gość gość
W PUPie chyba jeszcze nikt nigdy pracy nie znalazł. Ja znalazłam przez ogłoszenie w internecie, ale szukałam pół roku :/

Gość gośća
szukalas pól roku i znalazłaś, tak?

Ja wykonywałam różne pracę w swoim życiu 1. Wawel S.A w Dobczycach - pakowaczka 2. Carrefour w Myślenicach - kasjerka 3. Cooper w Myślenicach - produkcja 4. Prof.-US w Krakowie - sprzątanie 5. Justus w Krakowie - ochrona 6.Aż w końcu trafiłam na NC+ w Krakowie na stanowiska sprzedawcy-konsultanta telefonicznego. Dzięki Bogu wyrobiłam sobie grupę, mam dwójkę.

Gość gośća
ty to sobie ukryta najwyzej zes d**e wyrobila a nie grupe ty mitomanko jedna :D

Gość gośća
nawpiertala sie zarcia, nachwali, p*****l naopowiada a potem siedzi mitomanka niedopchnieta wieczorem i piertoli glupoty :D:D ....idiotka jedna :D

Gość gość
Lol kto szuka pracy w pupach? Z pupapmi już dawno powinien zostać zrobiony porządek! Zatrudnienie w pupach znajduja tylko ich pracownicy. Jak chcesz szukac pracy szukaj w internecie masz praca pracuj gumtree.pl http://praca.owi.pl ze już nie wspomne o wyszukiwarkach czy ogłoszeniach lokalnych.