Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość helgaaaB

Wkurza mnie totalny debilizm

Polecane posty

Gość helgaaaB

i tutaj nawet nie myślę o cafe... bo zdaję sobie sprawę, że niektórzy sobie jaja robią, co świadczy o ich poczuciu humoru.

Gość helgaaaB
Ale pisze akurat na cafe bo z mnie koleżanki z fejsbuka pogoniły a tutaj chociaż jestem anonimowa .

Gość helgaaaB
hello podszyw. na FB mam konto pod lipnym nazwiskiem, żeby mnie nikt nie znalazł... no i po to, żeby śledzić poczynania mojego chłopaka, który jest artystą i ma swoje fancluby. czy jak się to nazywa....

Gość helgaaaB
no taki, jak czytam w komentach pod artykułami na dwóch głownych portalach... czasem aż płakać się chce. cafe wcale nie jest najgorsza.

Gość gość
Czyli jak większość na cafe nie grzeszysz znajomościami ani popularnością Wśród swoich rowiesniczek .

Gość helgaaaB
po prostu jałowizna intelektualna... :(

Gość helgaaaB
a mnie nie zależy na znajomościach wśród rówieśniczek, jak już to wolę młodsze kobiety, bo te w moim wieku to już chodzące zombie, chłopaka też mam młodszego. Podobał mi się taki w moim wieku, i ja mu się podobałam ale miał żonę i wczułam się w jej sytuacje i nie nalegałam już,. zrezygnowałam.

Gość helgaaaB
Wkurza mnie też to że nie mogę nigdzie kupić porządnych butów :-( z rozmiarem 34-35 ciężko jakieś dopasować, za to doskonały wybór młodzieżowych tenisowek :-)

Gość TheBoski
TO ILE MASZ LAT ???????

Gość 32
A czego się spodziewasz, skoro w życie wchodzi pokolenie gimnazjum.

Gość gość
Gimbaza, za pare lat przypomnisz sobie swoje wyczyny i zaczerwienisz się jak burak. głupiutkie małolaty

Gość helgaaaB
Mam 47 lat, buty mogę znaleźć, mam 41, jestem dużą kobietą. Gimnazjium to najgorszy czas, Trzeba stworzyć specjalne służby , które będą czuwać nad prawidłowym zachowaniem tej chmary.

Gość TheBoski
47 lat i przejmujesz się jakimiś malolatami którzy nadal robią pod siebie , nie zawracaj sobie nimi głowy na każdym forum znajdą się jakieś ulomy i prowokatozy

Gość helgaaaB
ale co z nich wyrośnie? Poza tym inni uważają się za dorosłych. To mniemam, że maja od 30 do 40 lat albo coś koło tego

Gość 32
debilizm jest częścią demokracji, bo i tak większość to idioci. A idiotami łatwiej manipulować.

Gość helgaaaB
ale nie powinni im dawać komputerów do ręki ...